KİŞİSEL BİLGİLER
Tuba DİLMAÇÜNAL
Adı Soyadı Doç. Dr. Tuba DİLMAÇÜNAL
Birimi Ziraat Fakültesi
Bölüm Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanlığı
Ana Bilim Dalı Bahçe Bitkileri Anabilimdalı Başkanlığı
Telefon 2462146223
E-Posta tubadilmacunal@isparta.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans ANKARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇE BİTKİLERİ 26.6.1998
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BAHÇE BİTKİLERİ 19.8.2002
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BAHÇE BİTKİLERİ (DR) 27.1.2010
YAYINLAR
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

  • Alanında, uluslararası yayınlanan özgün bilimsel kitapta bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1YILDIRIM A. N., DİLMAÇÜNAL T. (2023). Minör Meyveler II. Ankara, (pp. 183-215). İksad Yayınevi.
  • 2DİLMAÇÜNAL T., KULEAŞAN H. (2018). Food Safety and Preservation, Modern Biological Approaches to Improving Consumer Health. Londra, (pp. 481-520). Academic Press. An Imprint of Elsevier.
  • 3DİLMAÇÜNAL T. (2017). Nanotechnology Applications in Food. Flavor, Stability, Nutrition and Safety. Bucharest, (pp. 287-306). ELSEVIER.
    • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Ulusal dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
    • 1DİLMAÇÜNAL T., YİĞİT E. (2023). Effects of postharvest edible coating applications on storage life and quality of some apple cultivars. International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences, 7, 669-689.https://doi.org/10.31015/jaefs.2023.3.21
    • 2DİLMAÇÜNAL T., BAYAR B., DEMİRHAN Ö. (2022). Impact of Modified Atmosphere Packaging and Controlled Atmosphere Applications on ‘Seval F1’ Tomato Fruit Quality and Marketability. Journal of the Institute of Science and Technology, 12, 527-538.https://doi.org/10.21597/jist.1037827
    • 3KOYUNCU M. A., DİLMAÇÜNAL T., SAVRAN H. E., ÖZGÜR Ç. (2005). Kütahya vişne çeşidinin soğukta depolanması. Adnan Menderes Üniv. Ziraat Fak. Dergisi., 2, 53-57.
    • 4KOYUNCU M. A., KOYUNCU F., YILDIRIM F., DİLMAÇÜNAL T., KAÇAL E. (2005). Gelincik Isparta Doğal Ceviz Genotiplerinin Yan Dal Verimliliği ve Meyve Özelliklerinin Belirlenmesi. BAHÇE, 34, 73-82.
    • 5KOYUNCU M. A., SAVRAN H. E., DİLMAÇÜNAL T., KEPENEK K., CANGİ R., ÖZGÜR Ç. (2005). Bazı Trabzon Hurması Çeşitlerinin Soğukta Depolanması. Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 18, 15-23.
    • 6DİLMAÇÜNAL T., KOYUNCU F., AŞKIN M. A. (2003). Bazı Kiraz Çeşitlerinin Döllenme Biyolojileri Üzerine Bir Araştırma. OMÜ Zir. Fak. Dergisi,, 18, 9-16.
      • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
      • 1DİLMAÇÜNAL T. (2020). Controlled atmosphere and shelf life performance of a new late-maturing Japanese pear, Pyrus pyrifolia (Burm. F.) Nakai, cultivar ‘Atago’. Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca, 48, 177-188.https://doi.org/10.15835/nbha48111764
      • 2DİLMAÇÜNAL T., ERBAŞ D., KOYUNCU M. A., ONURSAL C. E., KULEAŞAN H. (2014). Efficacy of some antimicrobial treatments compared to sodium hypochlorite on physical physiological and microbial quality of fresh cut melons Cucumis melo L var inodorus. LWT - Food Science and Technology, 59, 1146-1151.https://doi.org/10.1016/j.lwt.2014.07.033
      • 3AKTAŞ H., ERBAŞ D., DİLMAÇÜNAL T., KOYUNCU M. A. (2012). The Effects of Minerals, Ascorbic Acid, and Salicylic Acid on the Bunch Quality of Tomatoes (Solanum lycopersicum) at High and Low Temperatures. HortScience, 47, 1478-1483.https://doi.org/10.21273/HORTSCI.47.10.1478
      • 4DİLMAÇÜNAL T., KOYUNCU M. A., AKTAŞ H., ERBAŞ D. (2011). The Effects of Several Postharvest Treatments on Shelf Life Quality of Bunch Tomatoes. Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca, 39, 209-213.https://doi.org/10.15835/nbha3926070
      • 5YILMAZ D., EKİNCİ K., DİLMAÇÜNAL T., ERBAŞ S. (2011). Effect of harvesting hour on some physical and mechanical properties of Rosa damascena Mill.. Journal of the Science of Food and Agriculture, 91, 1585-1590.https://doi.org/10.1002/jsfa.4351
      • 6KOYUNCU M. A., DİLMAÇÜNAL T. (2010). Determination of vitamin C and organic acid changes in strawberry by HPLC during cold storage. Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca, 38, 95-98.
      • 7KAZAZ S., ERBAŞ S., BAYDAR H., DİLMAÇÜNAL T., KOYUNCU M. A. (2010). Cold storage of oil rose (Rosa damascena Mill.) flowers. Scientia Horticulturae, 126, 284-290.https://doi.org/10.1016/j.scienta.2010.06.018
      • 8ECEVİT F. M., ŞAN B., DİLMAÇÜNAL T., HALLAÇ T. F., YILDIRIM A. N., POLAT M., YILDIRIM F. (2008). Selection of Superior Ber (Ziziphus jujuba L.) Genotypes in Çivril Region. Journal of Agricultural Sciences-Tarim Bilimleri Dergisi, 14, 51-56.https://doi.org/10.1501/Tarimbil_0000000520
        • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
        • 1YILDIRIM A. N., YILDIRIM F., ÖZKAN G., ŞAN B., POLAT M., AŞIK H., DİLMAÇÜNAL T. (2017). THE DETERMINATION OF OIL PROPERTIES OF SOME OLIVE CULTIVARS GROWN IN SÜTÇÜLER, ISPARTA REGION. Scientific Papers. Series B, Horticulture, 61, 55-61.
        • 2YILDIRIM A. N., YILDIRIM F., ÖZKAN G., ŞAN B., POLAT M., AŞIK H., DİLMAÇÜNAL T. (2017). THE DETERMINATION OF POMOLOGICAL AND TOTAL OIL PROPERTIES OF SOME OLIVE CULTIVARS GROWN IN ISPARTA, TURKEY.. SCIENTIFIC PAPERS-SERIES B-HORTICULTURE, 61, 45-49.
        • 3YILDIRIM F., YILDIRIM A. N., DİLMAÇÜNAL T., ŞAN B., ERSOY N. (2017). Composition of Phenolic Compounds in Petal Flowers and Leaf Samples of Various Apple Cultivars. Scientific Papers. Series B, Horticulture, 61, 39-43.
        • 4ROVERSI A., DİLMAÇÜNAL T., GÜÇLÜ S. F., MALVICINI G. L. (2009). On the fruiting habitus of 19 sweet cherries cultivar in North Italy. Zbirnik naukovih prats, 5, 158-165.
          • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
          • 1DİLMAÇÜNAL T. (2018). Determination of the quality changes in the walnut fruits grown under different altitudes. 14. Ulusal (1. Uluslararası) Tarımsal Yapılar ve Sulama Kongresi, Eylül 26-28, Antalya.
          • 2DİLMAÇÜNAL T., YILDIRIM A. N., ŞAN B., YILDIRIM F., KOYUNCU M. A. (2018). Determination of cold storage quality and shelf life of a new Asian pear cultivar 'Chojuro Nashi'. XXX International Horticultural Congress IHC2018: International Symposium on Strategies and Technologies to Maintain Quality and Reduce Postharvest Losses, Ağustos 12-16, İstanbul, 105-112.
          • 3ÜNLÜ H., DİLMAÇÜNAL T., TELCİ İ., ÜNLÜ H. (2018). Effects of Humic Acid Treatments on Quality Changes of Dill (Anethum graveolens) During Storage. IMCOFE V. INTERNATIONAL MULTIDISCIPLINARY CONGRESS OF EURASIA, Temmuz 24-26, BARCELONA, 123-132.
          • 4KOYUNCU M. A., DİLMAÇÜNAL T., ÖZDEMİR Ö. (2009). Modified and controlled atmosphere storage of apricots. 10th Controlled and Modified Atmosphere Research Conference, Nisan 4-7, ANTALYA, 55-66.
            • Uluslararası toplantıda poster, sözlü sunum ile gösterimleri
            • 1YILDIRIM F., YILDIRIM A. N., ŞAN B., KARAKURT Y., DİLMAÇÜNAL T. (2018). Identification of S-alleles in selected almond genotypes by PCR based markers. ISHS Acta Horticulturae 1297: XXX International Horticultural Congress IHC2018: V International Symposium on Plant Genetic Resources and International Symposium on Applied Functional Molecular Biology, Haziran 13-16, İstanbul, 667-674.
            • 2YILDIRIM F., YILDIRIM A. N., DİLMAÇÜNAL T., ŞAN B., ERSOY N. (2017). Composition of Phenolic Compounds in Petal Flowers and Leaf Samples of Various Apple Cultivars.. AGRICULTURE FOR LIFE, LIFE FOR AGRICULTURE, Haziran 8-10, BUCHAREST, 20-20.
            • 3KOYUNCU M. A., DİLMAÇÜNAL T., ERBAŞ D., ERBAŞ S. (2012). The role of ethylene in determining oil rose (Rosa damascena Mill.) storage life. VII International Postharvest Symposium, Haziran 25-29, KUALA LUMPUR.
            • 4ERBAŞ D., DİLMAÇÜNAL T., KOYUNCU M. A., Onursal E. (2012). EFFECTS OF DIPPING TREATMENTS ON THE QUALITY OF FRESH-CUT ’PINK LADY’ APPLES DURING COLD STORAGE. ISHS Acta Horticulturae 1012: VII International Postharvest Symposium, Haziran 25-29, Kuala Lumpur, 1057-1063.
            • 5YILMAZ D., GÖKDUMAN M. E., DİLMAÇÜNAL T., EKİNCİ K., KOYUNCU M. A. (2011). Determination of the Strength Parameters to Design of the Carnation Sorting Machine. XXXIV CIOSTA CIGR V Conference, Haziran 29-1, VİYANA, 123-130.
            • 6KOYUNCU M. A., DİLMAÇÜNAL T., ÇETİNBAŞ M., KOYUNCU F., GÜÇLÜ S. F. (2009). Effects of some treatments on quality change of Granny Smith apples during cold storage. 6th International Postharvest Symposium, Nisan 8-12, ANTALYA, 841-848.
            • 7KOYUNCU M. A., DİLMAÇÜNAL T. (2009). Cold storage of Braeburn apple variety in normal air and controlled atmosphere conditions. 6th International Postharvest Symposium, Nisan 8-12, ANTALYA, 441-448.
            • 8KOYUNCU M. A., KOYUNCU F., DİLMAÇÜNAL T., GÜÇLÜ S. F., ÇETİNBAŞ M., KULEAŞAN H. (2009). Cold Storage of Fresh Cut Granny Smith Apples in Normal Air Atmosphere Conditions. 10th Controlled and Modified Atmosphere Research Conference, Nisan 4-7, ANTALYA, 307-311.
            • 9Roversi A., Malvicini G., Mozzone G., DİLMAÇÜNAL T. (2008). A simple summer pruning trial on hazelnut. Proceedings of the VIIth International Congress on Hazelnut: Viterbo, Italy, Haziran 23-27, Viterbo, 367-372.
            • 10KOYUNCU M. A., ÖZGÜR Ç., SAVRAN H. E., DİLMAÇÜNAL T. (2005). Changes in quality of 0900 Ziraat sweet cherry fruit stored in different packages. 5th International Cherry Symposium, Haziran 6-10, BURSA, 819-824.
            • 11KOYUNCU M. A., DİLMAÇÜNAL T., SAVRAN H. E., YILDIRIM A. N. (2005). Shelf Life Quality of Bing Sweet Cherry Following Preharvest Treatment with Gibberellic Acid. 5th International Cherry Symposium,, Haziran 6-10, BURSA, 825-830.
            • 12KOYUNCU M. A., SEYDİM A. C., DİLMAÇÜNAL T., SAVRAN H. E., KÖK T. T. (2005). Effects of Dıfferent Precoolıng Treatments wıth Ozonated Water on The Qualıty of The Sweet Cherry Fruıt Cv 0900 Ziraat. 5th International Cherry Symposium,, Haziran 6-10, BURSA, 831-836.
              • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
              • 1DİLMAÇÜNAL T., YILDIRIM A. N., YILDIRIM F., ÖZKAN G., ŞAN B., POLAT M., HATİCE A. (2017). THE DETERMINATION OF OIL PROPERTIES OF SOME OLIVE CULTIVARS GROWN IN SÜTÇÜLER, ISPARTA REGION. AGRICULTURE FOR LIFE, LIFE FOR AGRICULTURE, Haziran 8-10, BUCHAREST, 23-23.
              • 2YILDIRIM A. N., YILDIRIM F., ÖZKAN G., ŞAN B., POLAT M., AŞIK H., DİLMAÇÜNAL T. (2017). THE DETERMINATION OF POMOLOGICAL AND TOTAL OIL PROPERTIES OF SOME OLIVE CULTIVARS GROWN IN ISPARTA, TURKEY.. AGRICULTURE FOR LIFE, LIFE FOR AGRICULTURE, Haziran 8-10, BUCHAREST, 21-21.
                • Ulusal toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
                • 1KOYUNCU M. A., DİLMAÇÜNAL T. (2008). Farklı Modifiye Atmosfer MA Oluşturan Poşetlerin 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Soğukta Depolanması Üzerine Etkisi. Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Ekim 8-11, ANTALYA, 33-41.
                • 2KOYUNCU M. A., SAVRAN H. E., DİLMAÇÜNAL T. (2007). Red Chief Elma Çeşidinin Normal ve Kontrollü Atmosferli Soğuk Odalarda Depolanması. V. Bahçe Bitkileri Kongresi, Eylül 4-7, ERZURUM, 87-93.
                • 3KOYUNCU M. A., SAVRAN H. E., DİLMAÇÜNAL T. (2005). Isparta Koşullarında Yetiştirilen Bazı Yeni Elma Çeşitlerinin Soğukta Muhafazası (II). III. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Eylül 6-9, HATAY, 281-288.
                  • Ulusal toplantıda poster, sözlü sunum ve gösterim
                  • 1KOYUNCU M. A., SEYDİM A. C., SAVRAN H. E., DİLMAÇÜNAL T. (2007). 1 MCP Uygulamasının Ticari Depolarda Muhafaza Edilen Elmaların Meyve Kalitesi ve Depolama Süresi Üzerine Etkisi. V. Bahçe Bitkileri Kongresi,, Eylül 4-7, ERZURUM, 401-407.
                  • 2KOYUNCU M. A., DİLMAÇÜNAL T., SAVRAN H. E. (2007). Organik Tarım Koşullarında Yetiştirilen Lena Elma Çeşidinin Soğuk Odada Depolanması. V. Bahçe Bitkileri Kongresi, Eylül 4-7, ERZURUM, 408-412.
                  • 3KOYUNCU M. A., DİLMAÇÜNAL T., SAVRAN H. E. (2005). Denizli Yöresinde Yetiştirilen Sarılop İncir Çeşidinin Soğukta Muhafazası. III. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Eylül 6-9, HATAY, 103-111.
                  • 4KOYUNCU M. A., KEPENEK K., SAVRAN H. E., DİLMAÇÜNAL T., ÖZGÜR Ç. (2003). Isparta Koşullarında Yetiştirilen Bazı Çilek Çeşitlerinin Soğukta Muhafazası. Ulusal Kivi ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu., Ekim 23-25, ORDU, 301-309.
                  • 5KOYUNCU M. A., SAVRAN H. E., KEPENEK K., DİLMAÇÜNAL T. (2003). Isparta Koşullarında Yetiştirilen Bazı Böğürtlen Çeşitlerinin Soğukta Muhafazası. Ulusal Kivi ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Ekim 23-25, ORDU, 381-386.
                  • 6KOYUNCU M. A., ERTAN E., SAVRAN H. E., DİLMAÇÜNAL T. (2003). Farklı Ambalaj Tiplerinin Kestanenin Castanea Sativa Mill Soğukta Muhafazası Üzerine Etkileri. IV. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Eylül 8-12, ANTALYA, 295-297.
                  • 7AŞKIN M. A., DEMİRSOY H., DEMİRSOY L., KOYUNCU F., KOYUNCU M. A., KANKAYA A., KEPENEK K., YILDIRIM F., HALLAÇ T. F., DİLMAÇÜNAL T. (2002). Avrupa Birliği Ülkelerinde Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Tarımı ve Yakın Gelecekte Beklenen Gelişmeler. Avrupa Birliğine Uyum Aşamasında Bahçe Bitkileri Tarımı, Nisan 25-26, ANKARA, 143-160.
                    • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeks ve özler tarafından taranan dergilerde yardımcı editörlük veya konuk editörlük
                    • 1DİLMAÇÜNAL T. (2020). International Journal of Agricultural Sciences and Technology. SvedbergOpen.
                    • 2DİLMAÇÜNAL T. (2019). South African Journal of Agricultural Sciences. Sabinet African Journals.
                      • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeks ve özler tarafından taranan dergilerde editörlük
                      • 1DİLMAÇÜNAL T. (2020). Asian Journal of Agricultural and Horticultural Research, Academic Editor. http://www.sciencedomain.org/journal/77/editorial-board-members. Asian Journal of Agricultural and Horticultural Research.
                        • Ulusal kuruluşlarca desteklenen proje yürütücülüğü
                        • 1DOMATES MEYVELERİNDE DERİM SONRASI BAZI UYGULAMALARIN DEPOLAMA VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİLERİ, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Devam Ediyor.
                        • 2Hasat öncesi farklı dozlarda yapraktan uygulanan hümik asitin domatesin hasat sonrası meyve kalitesi ve depo ömrü üzerine etkileri, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Devam Ediyor.
                          • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
                          • 1Hasat sonrası hekzanal uygulamasının ‘Golden Delicious’ elma çeşidinde meyve kalitesi ve depo ömrü üzerine etkisi, TÜBİTAK PROJESİ, 2023, Tamamlandı.
                          • 2LİMON (Citrus limon)'DA DERİM SONRASI BAZI UYGULAMALARIN PENICILLIUM ÇÜRÜKLÜKLERİ, DEPOLAMA ÖMRÜ VE MEYVE KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ, TÜBİTAK PROJESİ, 2015, Tamamlandı.
                          • 3Seval F1 Domates Çeşidinin Derim Sonrası Kalite Özellikleri Üzerine Yerli ve İthal Modifiye Atmosfer Poşetlerinin ve Kontrollü Atmosfer Koşullarının Etkilerinin Araştırılması, TÜBİTAK PROJESİ, 2014, Tamamlandı.
                          • 4Organik Tarım Koşullarında Yetiştirilen Bazı Elma (Mallus Communis L.) Çeşitlerinin Normal ve Kontrollü Atmosferli Soğuk Odalarda Depolanması , Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 2009, Tamamlandı.
                          • 5Isparta İli Cevizlerinin J regia L Seleksiyonu ve Çoğaltılması TOGTAG 2775 , TÜBİTAK PROJESİ, 2005, Tamamlandı.
                          • 6Kara dut (Morus nigra L.)'un İn vitro da Yaprak Dokusundan Çoğaltılma Olanakları , Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 2005, Tamamlandı.
                          • 7Karadut Meyvesinin Organik Asit ve Fenolik Asit Komposizyonunun HPLC İle Belirlenmesi, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 2005, Tamamlandı.
                          • 8Denizli İli Çivril İlçesi Gümüşsu Yöresinde Yetiştirilen Ünnap (Ziziphus jujuba Mill)'ın Seleksiyon Yoluyla Islahı Üzerinde Bir Araştırma , TÜBİTAK PROJESİ, 2003, Tamamlandı.
                            • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan Uluslararası dergilerde hakemlik
                            • 1HSOA Journal of Food Science and Nutrition, SCI-Expanded, İNGİLTERE, 2015.
                            • 2CyTA - Journal of Food, SCI-Expanded, İNGİLTERE,
                              • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeks ve özler tarafından taranan dergilerde hakemlik
                              • 1Journal of Experimental Agriculture International, CABI, 2017.
                              • 2Journal of Experimental Agriculture International, CABI, 2017.
                              • 3Journal of Experimental Agriculture International, CABI, 2017.
                              • 4Journal of Agriculture and Ecology Research International, CABI, 2017.
                              • 5Journal of Experimental Agriculture International (American Journal of Experimental Agriculture), CABI, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 2017.
                              • 6Current Journal of Applied Science and Technology (British Journal of Applied Science Technology), CABI, İNGİLTERE, 2017.
                              • 7Asian Journal of Agricultural Extension, Economics & Sociology, Endekste taranmıyor, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ,
                              • 8British Journal of Applied Science & Technology, Endekste taranmıyor, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ,
                              • 9Journal of Basic and Applied Research international, Endekste taranmıyor, İNGİLTERE,
                              • 10Journalof Agricultural Science and Technology, EBSCO, CAS, CSA, CABI, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ,
                              • 11Journal of Biology and Nature, Endekste taranmıyor, İNGİLTERE,
                              • 12HSOA Journal of Food Science & Nutrition, Endekste taranmıyor, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ,
                                • Akademik Görevler
                                • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü/ Doktor Öğretim Üyesi (2018-...)
                                • 2Süleyman Demirel Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü/ Yardımcı Doçent (2018-2018)
                                • 3Süleyman Demirel Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü/ Doktor Öğretim Üyesi (2018-2018)
                                • 4Süleyman Demirel Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü/ Öğretim Görevlisi (2002-2018)
                                • 5Süleyman Demirel Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü/ Araştırma Görevlisi (2000-2002)
                                  • İdari Görevler
                                  • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi BİLSİS Koordinatörü (2011-...)
                                  • 2Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Bologna Koordinatörü (2009-...)
                                    • Kamu ve özel kurum ve kuruluşlarda görev yada katkı
                                    • 1Bahçe Bitkileri Derneği (Üye) (2018-...)
                                    • 2International Society For Horticultural Science (Üye) (2018-...)
                                      • Alanında bilimsel araştırma ve çalışmalar
                                      • 1Certificate Of Excellence İn Reviewing (2023-2023) ,Certificate Of Excellence İn Reviewing,
                                      • 2Certificate Of Excellence İn Reviewing (2023-2023) ,Certificate Of Excellence İn Reviewing,
                                      • 3Reviewer Certificate (2019-2019) ,Journal Of Experimental Agriculture International,
                                        • Verdiği Dersler
                                        • 1Bahçe Bitkileri
                                        • 2Bahçe Bitkileri Ekolojisi
                                        • 3Bahçe Ürünlerinde Hasat Sonrası Biyokimya
                                        • 4Bahçe Ürünlerinin Depolanmasında Teknolojik Gelişmeler
                                        • 5Genel Meyvecilik
                                        • 6Hasat Sonrası Araştırma Teknikleri
                                        • 7Hobi Bahçeciliği
                                        • 8İşletmede Mesleki Eğitim
                                        • 9Kesme Çiçek Yetiştiriciliğinde Yeni Gelişmeler
                                        • 10Kesme Çiçekçilik
                                        • 11Mesleki Uygulama I
                                        • 12Mesleki Uygulama Iı
                                        • 13Mesleki Uygulama Iıı
                                        • 14Mesleki Uygulama Iv
                                        • 15Meyve Ve Sebzelerde Kalite İyileştirme Ve Raf Ömrünün Uzatılmasına Yönelik Hasat Öncesi Ve Sonrası Uygulamalar
                                        • 16Mezuniyet Tez Çalışması I
                                        • 17Mezuniyet Tez Çalışması Iı
                                        • 18Organik Meyve Ve Sebzelerin Depolanması
                                        • 19Peyzaj Mimarlığı
                                        • 20Peyzaj Mimarlığına Giriş
                                        • 21Soğanlı Yumrulu Ve Rizomlu Süs Bitkileri
                                        • 22Süs Bitkileri Yetiştiriciliği
                                        • 23Süs Bitkilerinin Hasat Sonrası Fizyolojisi, Depolanması Ve Pazarlanması
                                        • 24Tarımsal Ekoloji
                                        • 25Ziraat Mühendisliğine Giriş Iı