Nejat Gökhan EREM
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İŞLETME 27.7.1999
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İŞLETME (YL) 3.9.2003
Doktora
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• Ulusal toplantıda poster, sözlü sunum ve gösterim
  • 1EREM N. G. (2010). Isparta İli Sütçüler İlçesinin Ekonomik Değerleri. sempozyum, Nisan 26-3, Isparta.
  • 2EREM N. G. (2010). Sütçüler Prof Dr Hasan Gürbüz Myo nun 2020 Yılı İçin Muhtemel Öğrenci Sayılarına Yönelik Senaryo Yazılımları. sempozyum, Nisan 26-3, ısparta.
    • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
    • 1TABİAT ANA VE BİZ, TÜBİTAK PROJESİ, Tamamlandı.
      • Akademik Görevler
      • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Sütçüler Prof.Dr.Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu/Ulaştırma Hizmetleri Bölümü/Posta Hizmetleri Pr./ Öğretim Görevlisi (2018-...)
      • 2Süleyman Demirel Üniversitesi/Sütçüler Prof.Dr.Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu/Yönetim Ve Organizasyon Bölümü/ Okutman (2010-...)
      • 3Süleyman Demirel Üniversitesi/Sütçüler Prof.Dr.Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu/Yönetim Ve Organizasyon Bölümü/ Okutman (2000-...)