Özdemir DENİZ
Ana Bilim Dalı Kontrol Ve Otomasyon Teknolojisi
Telefon 2465312622
E-Posta ozdemirdeniz@isparta.edu.tr
Kişisel Web Sayfası https://w3.sdu.edu.tr/personel/02405/ogretim-gorevlisi-ozdemir-deniz
Yöksis AkademikYöksis akademik
Lisans GAZİ ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK 21.6.1999
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MAKİNE EĞİTİMİ (YL) 17.3.2005
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ENERJİ SİSTEMLERİ (DR) 24.9.2020
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1DENİZ Ö., ÖZGÜR A. E. (2020). Driving 0-10V Controlled Motor Speed Changer With Arduino Based Proportional Control Logic. International Journal of Engineering and Innovative Research, 2, 24-31.
  • 2DENİZ Ö., CEYLAN O., ULUSOY A. (2017). RFID Kart Sistemi İle Personel Odası, Sınıf ve Laboratuvar GirişKontrolü. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 1, 134-139.
  • 3SÜZEN A. A., DENİZ Ö., ÇETİN A. (2017). Kafa Hareketleri İle Kontrol Edilebilen Tekerlekli Sandalye. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 8, 66-72.
    • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
    • 1ÖZGÜR A. E., BAYRAKÇI H. C., ELBİR A., DENİZ Ö., ALTINKAYNAK M. (2018). Efficiency Analysis of A Single Stage Subcritical R744 Heat Pump. International Conference on Science and Technology ICONST 2018, Eylül 5-9, Prizren, 941-945.
      • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
      • 1KALAYCI A. G., DENİZ Ö., Ceylan S. (2018). Development of 3D based thin film coating device. 3 rd International Congress on 3D Printing (Additive Manufacturing) Technologies and Digital Industry, Nisan 19.
      • 2KALAYCI A. G., Ceylan S., DENİZ Ö. (2018). 3B Yazıcılar İçin Android Tabanlı Kontrol ve Kalibrasyon Yazılımının Gelişirilmesi. 3 rd International Congress on 3D Printing (Additive Manufacturing) Technologies and Digital Industry 2018, Nisan 19, antalya.
      • 3KALAYCI A. G., Ceylan S., DENİZ Ö. (2018). prosthesis and orthosis production for pets using 3D printer. 3 rd International Congress on 3D Printing (Additive Manufacturing) Technologies and Digital Industry, Nisan 19.
        • Ulusal toplantıda poster, sözlü sunum ve gösterim
        • 1DENİZ Ö., USAL M. R. (2005). Plastik Deformasyonların Sürekli Ortam Teorisi. Ulusal Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu, Eylül 28-30, Isparta.
          • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
          • 1Transkritik Çevrimli İki Kademeli Bir Isı Pompasının Kontrolü Ve Performansının İyileştirilmesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, -Tübitak 1002, 2019, Tamamlandı.
            • Akademik Görevler
            • 1Süleyman Demirel Üniversitesi/Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu/Elektronik Ve Otomasyon Bölümü /Elektronik Teknolojisi Pr./ Öğretim Görevlisi (2000-...)
              • İdari Görevler
              • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Bölüm Başkanı (2020-...)