Ezel DERER AKAY
Lisans ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ 30.6.2004
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İŞLETME (YL) 9.8.2010
Doktora
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Ulusal dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1AYDIN S., DERER E. (2015). E TİCARETTE GÜVEN UNSURUNUN MÜŞTERİLERİN SATIN ALMA DAVRANIŞLARINA OLAN ETKİSİ SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DERGİSİ, 1, 127-150.
  • 2GÖRMÜŞ A. Ş., DERER E. (2015). Bankacılık Sektöründe Astların Yöneticilerinin Mevcut Liderlik Davranışları ile İdeal Liderlik Davranışlarına İlişkin Algılamaları. Optimum Ekonomi ve Yönetim Bilimleri Dergisi,, 2, 1-15.
    • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
    • 1YUSUF D., EZEL D. (2012). Optimal Portföy Kapsamında Tanjant Portföyü IMKB 100 de Örnek Uygulama. Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi, 4, 13-25.
      • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
      • 1DERER E., SELEK P. D., KORKMAZ Ö. Z., ÖZENÇ N. (2016). FİNANSAL RASYOLAR YARDIMIYLA FİNANSAL PLANLAMANIN TEKSTİL SEKTÖRÜ İŞLETMELERİNDE ETKİLERİNİN ANALİZİ 2008 2015. INTERNATIONAL CONGRESS OF MANAGEMENT ECONOMY AND POLICYJOURNAL OF EMERGING ECONOMIES AND POLICY, Kasım 26-27, İSTANBUL, 1576-1587.
        • Uluslararası toplantıda poster, sözlü sunum ile gösterimleri
        • 1DERER E. (2015). KOBİ lerin Finansal problemlerinin çözümüne yönelik finansal destekler ve finansman teknikleri ile ilgili bir araştırma. IMCOFE'15: INTERNATIONAL MULTIDISCIPLINARY CONGREE of EURASIA, Eylül 1-5, ÜSKÜP.
        • 2ÖZDEMİR O., DERER E. (2015). Balanced Scorecard Yöntemi ile Performans Değerlendirilmesi BIST Metal Eşya Makina Endeksi Üzerinde Bir Uygulama. 4th Uluslararası Meslek Yüksek okulları Sempozyumu, Mayıs 21-23, YALOVA, 132-140.
          • Ulusal toplantıda poster, sözlü sunum ve gösterim
          • 1ALTUNAY M. A., KOCABIYIK T., DERER E. (2012). İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK STRATEJİSİNİN GELİŞTİRİLMESİNDE MUHASEBECİNİN ROLÜNÜN TESPİTİ GÖLLER BÖLGESİ İŞLETMELERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. 4.ULUSAL KURUMSAL YÖNETİM,YOLSUZLUK,ETİK VE SOSYAL SORUMLULUK KONFERANSI, Nisan 3-7.
          • 2DERER E., ALTUNAY M. A., KOCABIYIK T. (2012). SERMAYE PİYASALARINDA GÖNÜLLÜ KAMUYU AYDINLATMA VE TÜRKCELL A Ş ÜZERİNE ÖRNEK BİR İNCELEME. 4.ULUSAL KURUMSAL YÖNETİM,YOLSUZLUK,ETİK VE SOSYAL SORUMLULUK KONFERANSI, Nisan 3-7.
          • 3KOCABIYIK T., DERER E., ALTUNAY M. A. (2010). Uluslararası Borsalarda Eşhareketlilik ABD İngiltere Türkiye Japonya Hong Kong ve Almanya Borsaları Üzerine Ampirik Bir Çalışma. 9.İşletmecilik Kongresi, Mayıs 6-8.
          • 4DERER E., KOCABIYIK T., ALTUNAY M. A. (2010). Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerde Çalışma Sermayesi ve Bazı Finansal Yönetim Uygulamaları. 9.İşletmecilik Kongresi, Mayıs 6-8.
            • Akademik Görevler
            • 1Süleyman Demirel Üniversitesi/Gönen Meslek Yüksekokulu/Büro Hizmetleri Ve Sekreterlik Bölümü/Çağrı Merkezi Hizmetleri Pr./ Öğretim Görevlisi (2004-2014)
              • İdari Görevler
              • 1Süleyman Demirel Üniversitesi Gönen Meslek Yüksekokulu Muhasebe Ve Vergi Bölümü Bölüm Başkanı (2011-...)