Hanife ÇİVRİL
Doktora ANADOLU ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM (DR) 18.5.2017
İLGİ ALANLARI
Uzaktan Eğitim, E-öğrenme, Grafik ve Animasyon
  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Çivril, H., Aruğaslan, E. ve Özaydın Özkara, B. (2018). Uzaktan Eğitim Öğrencilerinin Uzaktan Eğitime Yönelik Algıları: Bir Metafor Analizi. Eğitim Teknolojisi Kuram ve Uygulama, 8 (1), 39-59.
  • 2 Çivril, H. (2018). Açık ve Uzaktan Öğrenmede Laboratuvar Uygulamaları. Yükseköğretim ve Bilim Dergisi, 8 (1), 41-50.
  • 3 Çivril, H., Aruğaslan, E., Yakut, G. (2013).Uzaktan Eğitim Ders İçeriklerinde Bilişsel Ergonomi Ve Kullanılabilirlik. Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Büro Yönetimi I Özel Sayısı (233-246).
  • Ulusal toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Yiğit, T., Bingöl, O., Armağan, H., Çolak, R., Aruğaslan, E., Yakut, G., Çivril, H., (2010). Öğrenci ve Öğretim Elemanının Uzaktan Eğitime Bakış Açısı, Muğla Üniversitesi, Akademik Bilişim. 1, 21-27.
  • 2 Yiğit, T., Bingöl, O., Armağan, H., Aruğaslan, E., Çolak, R., Yakut, G., Çivril, H.,(2010). Uzaktan Eğitimde Yeni Bir Yaklaşım: e-stüdyo, Muğla Üniversitesi, Akademik Bilişim, 1,97-105.
  • Ulusal toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Çivril, H., Aruğaslan, E.,Yakut, G. (2012)."Uzaktan Eğitim Ders İçeriklerinde Bilişsel Ergonomi ve Kullanılabilirlik", 11.Ulusal Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi, 4-6 Ekim 2012,Isparta.
  • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Çivril, H., Yiğit, T., ve Aruğaslan, E. (2017). Tablet Bilgisayarlar İçin Geliştirilen Bir Sanal Laboratuvar Örneği, 3rd International Congress On Education, Distance Education And Educational Technology-ICDET, Antalya/Türkiye
  • 2 Yiğit, T., Bingöl, O., Albayrak, M., Armağan, H., Aruğaslan, E., Çolak, R., Çivril, H., Yakut, G., Tonguç, G.,(2010). e-Stüdyo Teknik Altyapısı ve Uzaktan Eğitime Katkısı. IODL & ICEM 2010 Joint Conference and Media Days, Eskisehir/TURKEY
  • Yüksek Lisans Tezi