Canpolat KAYA
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ORMAN MÜHENDİSLİĞİ 6.9.2004
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ORMAN MÜHENDİSLİĞİ (YL) 28.1.2008
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ORMAN MÜHENDİSLİĞİ (DR) 23.7.2020
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1KUZUGÜDENLİ E., GÖKTAŞ H., KAYA C., KILIÇ A. F. (2017). Nature Education Teaching Techniques for Hearing Impaired People. International Journal of Research -Granthaalayah, 5, 298-301.https://doi.org/10.5281/zenodo.1134803
  • 2KUZUGÜDENLİ E., KAYA C. (2016). Problems And Solutions For Disabled Persons In Nature Education. Journal of Multidisciplinary Engineering Science and Technology, 3, 5570-5573.
  • 3KAYA C., KUZUGÜDENLİ E. (2016). Nature Themed Teaching Methods for Deaf Students. Journal of Multidisciplinary Engineering Science and Technology, 3, 5475-5478.
    • Uluslararası Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, kitap kritiği, yorum, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
    • 1BİLİR N., KAYA C., ULUSAN M. D. (2010). Aydın Orijinli Fıstıkçamı (Pinus pinea L.) Fidanlarında Morfolojik Özellikler ve Fidan Kalitesi. Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi, 10, 37-43.
      • Uluslararası toplantıda poster, sözlü sunum ile gösterimleri
      • 1KUZUGÜDENLİ E., KAYA C., muca b. (2017). Relations between Some Ecological Site Factors and Site Index of Turkish Pine (Pinus Brutia Ten.) in Saruhanli District (Manisa). ECOLOGY 2017 INTERNATIONAL SYMPOSIUM, Mayıs 11-13.
      • 2KUZUGÜDENLİ E., KAYA C. (2016). Problems and Solutions for Disabled Persons in Nature Education. 5th Cyprus International Conferance On Educational Research, Mart 31-2.
      • 3KAYA C., KUZUGÜDENLİ E. (2016). Nature Themed Teaching Methods for Deaf Students. 5th Cyprus International Conferance On Educational Research, Mart 31-2.
        • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
        • 1ÖZKAN K., KAYA C., ŞENOL A. (2017). The Relationships Between Species Richness and Topo-Climatic Factors in The Gaziantep District, Turkey. International Ecology Symposium 2017, Mayıs 11-13, KAYSERİ, 358-358.
        • 2KAYA C., ÖZKAN K. (2017). The Environmental Factors Influencing on the Distribution of Pinus brutia Ten. Eastern Parts of Mediterranean Region. International Ecology Symposium 2017, Mayıs 11-13, KAYSERİ, 346-346.
        • 3KUZUGÜDENLİ E., MUCA B., KILIÇ A. F., KAYA C. (2017). Increasing the Personal-Social Development of the Disabled People with the Nature Themed Education Technique. ECOLOGY 2017 INTERNATIONAL SYMPOSIUM, Mayıs 11-13.
        • 4KAYA C., ŞENTÜRK Ö., GÜLSOY S., NEGİZ M. G., BAŞ M. (2017). Environmental and species indicators of Pistacia terebinthus L.: A case study from Gaziantep district. I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Mayıs 9-11, 203.
        • 5KUZUGÜDENLİ E., GÜLCÜ S., KAYA C., ADAY K. A. G. (2013). Disabled Person’s Access Problem To Natural Areas. 16th European Forum on Urban Forestry Conference Milano, Italy, Mayıs 7-11.
          • Ulusal kuruluşlarca desteklenen proje yürütücülüğü
          • 1Sessiz Doğa 4, Süleyman Demirel Üniversitesi, TÜBİTAK PROJESİ, 2017, Tamamlandı.
          • 2Sessiz Doğa 4, Süleyman Demirel Üniversitesi, TÜBİTAK PROJESİ, 2017, Tamamlandı.
          • 3Sessiz Doğa 4, Süleyman Demirel Üniversitesi, TÜBİTAK PROJESİ, 2017, Tamamlandı.
          • 4Sessiz Doğa 3, Süleyman Demirel Üniversitesi, TÜBİTAK PROJESİ, 2015, Tamamlandı.
          • 5Sessiz Doğa, Süleyman Demirel Üniversitesi, TÜBİTAK PROJESİ, 2014, Tamamlandı.
          • 6Sessiz Doğa 2, Süleyman Demirel Üniversitesi, TÜBİTAK PROJESİ, 2014, Tamamlandı.
            • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
            • 1Doğa Eğitimlerinin Engelli Gençler Üzerindeki Kalıcılığının Belirlenmesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç), 2017, Tamamlandı.
            • 2Özel Öğrenciler Güller Diyarında Doğayla Buluşuyor 2, Süleyman Demirel Üniversitesi, TÜBİTAK PROJESİ, 2013, Tamamlandı.
            • 3Özel Öğrenciler Güller Diyarında Doğayla Buluşuyor, Süleyman Demirel Üniversitesi, TÜBİTAK PROJESİ, 2012, Tamamlandı.
            • 4Doğa Temalı Eğitim Modeli ile Engelli Gençlerin Kişisel Sosyal Gelişimlerinin Artırılması, Süleyman Demirel Üniversitesi, Kalkınma Bakanlığı, Devam Ediyor.
              • Uluslararası kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
              • 1Engelsiz Doğa, SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, Avrupa Birliği, 2017, Tamamlandı.
              • 2Engelsiz Doğa, SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, Avrupa Birliği, Devam Ediyor.
                • Akademik Görevler
                • 1Süleyman Demirel Üniversitesi/Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu/Ormancılık Bölümü/ Öğretim Görevlisi (2008-...)
                  • İdari Görevler
                  • 1Süleyman Demirel Üniversitesi Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı (2009-...)