Emine ARUĞASLAN
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ELEKTRONİK VE BİLGİSAYAR EĞİTİMİ 10.7.2002
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ELEKTRONİK BİLGİSAYAR EĞİTİMİ (YL) 9.4.2008
Doktora ANKARA ÜNİVERSİTESİ YETİŞKİN EĞİTİMİ (DR) 20.6.2017
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• Alanında, uluslararası yayınlanan diğer tür kitaplarda bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1ÇİVRİL H., ARUĞASLAN E. (2021). Evde Eğitim ve Öğretim İçin Teknoloji Kullanımı Teori, Uygulamalar ve Geleceğe Bakış. Ankara, (pp. 45-58). Pegem Akademi Yayıncılık.
    • Alanında, ulusal yayınlanan diğer tür kitaplarda bölüm ve ünite yazarlığı
    • 1ARUĞASLAN E., EBY G. (2012). TÜRKİYE DE E ÖĞRENME Gelişmeler ve Uygulamalar III. Eskişehir, (pp. 71-85). Açıköğretim Fakültesi Yayınları no:1415.
      • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Ulusal dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
      • 1ÇİVRİL H., ARUĞASLAN E., ÖZAYDIN Ö. B. (2018). Uzaktan eğitim öğrencilerinin uzaktan eğitime yönelik algıları: bir metafor analizi. Eğitim Teknolojisi Kuram ve Uygulama, 8, 39-59.https://doi.org/10.17943/etku.310168
      • 2ARUĞASLAN E., UYSAL M. (2017). Yükseköğretim’de Yetişkin Öğrencilere Yönelik Politikalar. Eğitim ve Öğretim Araştırmaları Dergisi, 6, 1-13.
        • Ulusal Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, kitap kritiği, yorum, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
        • 1ÇİVRİL H., ARUĞASLAN E., YAKUT G. (2013). Uzaktan Eğitim Ders İçeriklerinde Bilişsel Ergonomi ve Kullanılabilirlik. Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, , 233-246.
          • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
          • 1ERSOY M., ARUĞASLAN E. (2018). Sınıf Ortamlarında Algılayıcıların Kullanımına Yönelik Bir Öneri. 27. Uluslararası Eğitim Bilimleri Kongresi, Nisan 18-22, Antalya, 1123-1125.
            • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
            • 1ÇİVRİL H., YİĞİT T., ARUĞASLAN E. (2017). Tablet Bilgisayarlar İçin Geliştirilen Bir Sanal Laboratuvar Örneği. 3rd International Congress On Education, Distance Education And Educational Technology-ICDET, Kasım 24-25, Antalya, 237-244.
            • 2ÇİVRİL H., YİĞİT T., ARUĞASLAN E. (2017). Tablet Bilgisayarlar İçin Geliştirilen Bir Sanal Laboratuvar Örneği. 3rd International Congress on Education, Distance Educationand Educational Technology- ICDET, Kasım 24-25, Antalya.
            • 3YİĞİT T., ARUĞASLAN E., ÖZAYDIN Ö. B., TONGUÇ G., ÖZKANAN A. (2011). Geleneksel Eğitim ve Uzaktan Eğitimde Öğrenen Başarılarının Karşılaştırılması: Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı Dersi Örneği.. 11. International Educational Technology Conference,, Mayıs 25-27, 1529-1545.
              • 1ARUĞASLAN E. (2017). Yetişkinlerin Dijital Yeterlilikleri. Yetişkin Eğitiminde Yeni Beceriler Konferansı, Kasım 2-3, İzmir.
                • Uluslararası toplantıda poster, sözlü sunum ile gösterimleri
                • 1YİĞİT T., BİNGÖL O., ALBAYRAK M., ARMAĞAN H., ARUĞASLAN E., ÇOLAK R., ÇİVRİL H., YAKUT G., TONGUÇ G. (2010). e Stüdyo Teknik Altyapısı ve Uzaktan Eğitime Katkısı. IODL & ICEM 2010 Joint Conference and Media Days, Ekim 6-8, Eskişehir, 933-942.
                  • Ulusal toplantıda poster, sözlü sunum ve gösterim
                  • 1YİĞİT T., BİNGÖL O., ARMAĞAN H., ÇOLAK R., ARUĞASLAN E., YAKUT G., ÇİVRİL H. (2010). Öğrenci ve Öğretim Elemanının Uzaktan Eğitime Bakış Açısı. Akademik Bilişim 2010, Şubat 10-12, Muğla, 27-32.
                  • 2YİĞİT T., BİNGÖL O., ARMAĞAN H., ARUĞASLAN E., ÇOLAK R., YAKUT G., ÇİVRİL H. (2010). Uzaktan Eğitimde Yeni Bir Yaklaşım e stüdyo. Akademik Bilişim 2010, Şubat 10-12, Muğla, 97-103.
                  • 3ARUĞASLAN E., KÜÇÜKKÖMÜRLER A. (2007). Termoelektrik Kaynaklı Kablosuz Yüksek Sıcaklık Duyum Devresi. 15.Yıl Mühendislik-Mimarlık Sempozyum, Kasım 14-16.
                    • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeks ve özler tarafından taranan dergilerde hakemlik
                    • 1Eğitim Teknolojisi Kuram ve Uygulama, TR DİZİN, TÜRKİYE, 2018.
                      • Akademik Görevler
                      • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Teknolojileri Bölümü/Bilgisayar Programcılığı Pr. (Uzaktan Öğretim)/ Doktor Öğretim Üyesi (2019-...)
                      • 2Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Teknolojileri Bölümü/Bilgisayar Programcılığı Pr. (Uzaktan Öğretim)/ Öğretim Görevlisi (2018-2019)
                      • 3Süleyman Demirel Üniversitesi/Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Teknolojileri Bölümü/ Öğretim Görevlisi (2009-2018)