Gülin ZEYBEK
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ 8.8.2012
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZ DİLİ EĞİTİMİ (YL) (TEZLİ) 12.1.2015
Doktora ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ (DR) 18.11.2020
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• Alanında, uluslararası yayınlanan özgün bilimsel kitapta bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1BÜYÜKKARCI K., ZEYBEK G. (2016). Language in Focus: Exploring the challenges and opportunities in Linguistics and English Language Teaching (ELT). Newcastle, (pp. 22-33). Cambridge Scholars Publishing.
    • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
    • 1ZEYBEK G., TUNÇER M. (2020). Feelings and Problems of being a Turkish ELT Graduate Student: A Qualitative Study on Graduate Student Perceptions. EURASIAN JOURNAL OF TEACHER EDUCATION, 1, 148-171.
    • 2BAYKAL N., SAYIN İ., ZEYBEK G. (2019). The Views of ELT Pre-Service Teachers on Using Drama in Teaching English and on Their Practices Involved in Drama Course. International Journal of Contemporary Educational Research, 6, 366-380.https://doi.org/https://doi.org/10.33200/ijcer.596406
    • 3ZEYBEK G. (2018). Turkish pre-service EFL teachers’ views on integratingvarious literary genres in teaching English. Language Teaching and Educational Research, 1, 25-41.
    • 4ZEYBEK G. (2018). Turkish EFL Pre-Service Teachers’ Motivation and Attitudes towards Pronunciation Instruction. SDU International Journal of Educational Studies, 5, 22-34.
    • 5ZEYBEK G. (2018). A Corpus-based study on Turkish volitional suffix -sUn and infinitival marker -mA. Turkic Linguistics and Philology, 1, 67-76.
    • 6ZEYBEK G. (2018). The Acquisition of Dative Alternation and Markedness in Second Language Learning. Turkish Online Journal of English Language Teaching, 3, 26-41.
    • 7ERTUNÇ A., SARISU B., TOKSÖZ S., ZEYBEK G. (2015). Never too late to mend: ELT teachers’ thoughts on theteacher trainee curriculum. Journal of Second and Multiple Language Acquisition-JSMULA, 3, 34-47.
      • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
      • 1ZEYBEK G., DEMİRBİLEK M. (2013). The Effects of Using Situation Comedy Video on English Speaking. Anthropologist, 16, 351-361.
        • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
        • 1BAYKAL N., SAYIN İ., ZEYBEK G. (2019). EFL Pre-service Teachers’ Perspectives on Using Drama in Teaching English. Cukurova International ELT Teachers Conferences, Nisan 18-20, ADANA.
          • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
          • 1Çokmodlu Mobil Destekli Dil Eğitimi Sınıf Uygulamaları: Öğretmen Adayı Eğitimi Üzerine Bir Uygulama, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 2021, Tamamlandı.
            • Akademik Görevler
            • 1Süleyman Demirel Üniversitesi/Yalvaç Meslek Yüksekokulu/ Okutman (2014-...)
            • 2Süleyman Demirel Üniversitesi/Eğitim Fakültesi/Yabancı Diller Eğitimi Bölümü/İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı/ Okutman (2010-2014)
            • 3Süleyman Demirel Üniversitesi/Yalvaç Meslek Yüksekokulu/ Okutman (2009-...)