Hasan Hüseyin ÖNDER
E-Posta hasanonder@isparta.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
Lisans ADANA İKTİSADİ VE TİCARİ İLİMLER AKADEMİSİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ 19.10.1982
Yüksek Lisans GAZİ ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ 13.3.1986
Doktora UNİVERSİTY OF WALES COLLEGE OF CARDİFF 6.7.1995
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• Alanında ulusal yayınlanan özgün bilimsel kitap
  • 1ÖNDER H. H. (2000). Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı. Nobel Yayın ve Dağıtım.
    • Ulusal Hakemli bilimsel veya mesleki dergilerde editörlük
    • 1OKTAV B. M., ÖNDER H. H. (2019). Yekarum e-Dergi. dergipark.
      • Akademik Görevler
      • 1Süleyman Demirel Üniversitesi/Isparta Meslek Yüksekokulu/ Profesör (2011-...)
      • 2Bayburt Üniversitesi/Mühendislik Fakültesi/Makine Mühendisliği Bölümü/Enerji Anabilim Dalı/ Doçent (2010-2011)
      • 3Endüstri Mühendisliği Doçent (2003-2009)