Muhammet Hayati KAYHAN
Lisans RİZE ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ 17.6.2011
Yüksek Lisans
Doktora
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1KAYHAN M. H., ÖLMEZ M. (2014). Aquaculture and Organic Aquaculture in Turkey. Journal of Aquaculture Research Development, .https://doi.org/10.4172/2155-9546.1000259
    • Ulusal Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, kitap kritiği, yorum, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
    • 1KAYHAN M. H., ÖLMEZ M. (2013). Organik Su Ürünleri Yetiştiriciliği Standartları. TARIM TÜRK, 9, 102-109.
      • Uluslararası toplantıda poster, sözlü sunum ile gösterimleri
      • 1KAYHAN M. H., GÖRMEZ Ö., YILDIRIM U. G., DİLER İ. (2018). Future Key Living of Aquaculture: Bivalves. 2nd INTERNATIONAL CONGRESS ON FISHERIES and AQUATIC RESEARCH, Temmuz 12-15, 82-82.
      • 2KAYHAN M. H., GÖRMEZ Ö., YILDIRIM U. G., DİLER İ. (2017). A New Approach to The Future of Aquaculture: Integrated Multi-Trophic Aquaculture Systems (IMTA). 1st International Water Congress, Ekim 26-29, Afyonkarahisar, 86-86.
      • 3KAYHAN M. H., GÖRMEZ Ö., YILDIRIM U. G., DİLER İ. (2017). A New Approach to The Future of Aquaculture: Integrated Multi-Trophic Aquaculture Systems (IMTA). 1th International Water Congress, Ekim 26-29.
      • 4KAYHAN M. H., YILDIRIM U. G., GÖRMEZ Ö., DİLER İ. (2017). A Sustainable Solution in Aquaculture AQUAPONICS. International Congress of the New Approaches and Technologies for Sustainable Development, Eylül 21-24.
      • 5KAYHAN M. H., GÖRMEZ Ö., DİLER İ., YILDIRIM U. G. (2017). A Sustainable Solution in Aquaculture AQUAPONICS. International Congress of the New Aproaches and Technologies for Sustainable Development, Eylül 21-24, ISPARTA, 562-562.
        • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
        • 1KAYHAN M. H., DİLER İ. (2018). Use of Wetlands in Aquaculture. International Congress on Engineering and Life Sciences, Nisan 26-29, Kastamonu.
          • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
          • 1DİLER İ., BAYRAK H., KAYHAN M. H., KUTLU S. (2017). Recent Innovative and Technological Developments in Aquaculture. 5th International Symposium on Innovative Technologies inEngineering and Science, Eylül 29-30.
          • 2DİLER İ., BAYRAK H., KAYHAN M. H., KUTLU S. (2017). Recent Innovative and Technological Developments in Aquaculture. 5th International Symposium on Innovative Technologies inEngineering and Science, Eylül 29-30, BAKÜ, 387-396.
            • Akademik Görevler
            • 1Süleyman Demirel Üniversitesi/Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi/Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölümü/Yetiştiricilik Anabilim Dalı/ Araştırma Görevlisi (2011-...)