Muhammet Hayati KAYHAN
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
Lisans RİZE ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ 17.6.2011
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ (YL) (TEZLİ) 1.7.2015
Doktora ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ (DR) 13.10.2022
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• Alanında, ulusal yayınlanan özgün bilimsel kitapta bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1KAYHAN M. H. (2021). Eğirdir'e Dair. Ankara, (pp. 139-150). Detay Yayıncılık.
    • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
    • 1ÖZİL Ö., DİLER Ö., KAYHAN M. H., KÖK T. T., SEYDİM Z. B., DİDİNEN B. I. (2023). Effects of Dietary Sage, Myrtle and/or Probiotic Mixture on Growth, Intestinal Health, Antioxidant Capacity, and Diseases Resistance of Oncorhynchus mykiss. Journal of Agricultural Sciences, 29, 721-733.https://doi.org/10.15832/ankutbd.1120481
      • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
      • 1KAYHAN M. H., ÖLMEZ M. (2014). Aquaculture and Organic Aquaculture in Turkey. Journal of Aquaculture Research Development, .https://doi.org/10.4172/2155-9546.1000259
        • Ulusal Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, kitap kritiği, yorum, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
        • 1KAYHAN M. H., ÖLMEZ M. (2013). Organik Su Ürünleri Yetiştiriciliği Standartları. TARIM TÜRK, 9, 102-109.
          • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
          • 1DİLER İ., KAYHAN M. H., Ay K. (2019). Effects of Natural and Synthetıc Pıgment Sources Added to Red Parrot (Cichlasoma Citrinellum X Cichlasoma Synspilum) Diets At Different Rations On Growth And Skin Color. International Conferences on Science and Technology Life Science and Technology (ICONST-2019), Ağustos 26, Isparta, 175-185.
          • 2DİLER İ., BAYRAK H., KAYHAN M. H., KUTLU S. (2017). Recent Innovative and Technological Developments in Aquaculture. 5.ISITES INTERNATIONAL SYMPOSIUM on INNOVATIVE TECHNOLOGIES in ENGINEERING and SCIENCE (Bakü-Azerbaycan), Eylül 29-30, BAKÜ, 387-396.
            • Uluslararası toplantıda poster, sözlü sunum ile gösterimleri
            • 1KAYHAN M. H., GÖRMEZ Ö., YILDIRIM U. G., DİLER İ. (2018). Future Key Living of Aquaculture: Bivalves. 2nd ICFAR INTERNATIONAL CONGRESS ON FISHERIES AND AQUATIC RESEARCH (Nevşehir), Temmuz 12-15, Nevşehir, 82-82.
            • 2KAYHAN M. H., GÖRMEZ Ö., YILDIRIM U. G., DİLER İ. (2017). A New Approach to The Future of Aquaculture: Integrated Multi-Trophic Aquaculture Systems (IMTA). 1th International Water Congress, Ekim 26-29, Afyon.
            • 3KAYHAN M. H., GÖRMEZ Ö., YILDIRIM U. G., DİLER İ. (2017). A New Approach to The Future of Aquaculture: Integrated Multi-Trophic Aquaculture Systems (IMTA). 1. INTERNATIONAL WATER CONGRESS (Afyon), Ekim 26-29, AFYONKARAHİSAR, 86-86.
            • 4KAYHAN M. H., YILDIRIM U. G., GÖRMEZ Ö., DİLER İ. (2017). A Sustainable Solution in Aquaculture AQUAPONICS. ICNATSD INTERNATIONAL CONGRESS OF THE NEW APROACHES AND TECHNOLOGIES FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT (Yalvaç), Eylül 21-24, ISPARTA, 562-562.
            • 5KAYHAN M. H., YILDIRIM U. G., GÖRMEZ Ö., DİLER İ. (2017). A Sustainable Solution in Aquaculture AQUAPONICS. International Congress of the New Approaches and Technologies for Sustainable Development, Eylül 21-24, Isparta.
              • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
              • 1KAYHAN M. H., DİLER İ. (2018). Use of Wetlands in Aquaculture. International Congress on Engineering and Life Sciences, Nisan 26-29, Kastamonu.
                • Akademik Görevler
                • 1Süleyman Demirel Üniversitesi/Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi/Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölümü/Yetiştiricilik Anabilim Dalı/ Araştırma Görevlisi (2011-...)