Mustafa Nadir EKER
Lisans DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İŞLETME 8.7.1987
Yüksek Lisans
Doktora
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• Akademik Görevler
  • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Isparta Meslek Yüksekokulu/Pazarlama Ve Reklamcılık Bölümü/Pazarlama Pr./ Öğretim Görevlisi (2018-...)
  • 2Süleyman Demirel Üniversitesi/Isparta Meslek Yüksekokulu/Pazarlama Ve Reklamcılık Bölümü/ Öğretim Görevlisi (2012-2018)
  • 3Süleyman Demirel Üniversitesi/Isparta Meslek Yüksekokulu/ Öğretim Görevlisi (2011-2012)