Mustafa BALCI
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FİZİK 9.7.2004
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ORTA ÖĞRETİM FEN VE MATEMETİK ALANLARI EĞİTİMİ 23.8.2005
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FİZİK 6.7.2011
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FİZİK (DR) 22.1.2024
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1BALCI M., BABANLI A. (2023). Optical properties of an ellipsoidal quantum dot with a diluted magnetic semiconductor structure. Elsevier BV, 586.https://doi.org/10.1016/j.jmmm.2023.171146
    • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Ulusal dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
    • 1BABANLI A., BALCI M. (2018). Kuantum Halkalarında Güçlü Yozlaşmış Elektron Gazının Balistik İletkenliği. Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen Dergisi, 13, 67-71.https://doi.org/10.29233/sdufeffd.424821
      • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
      • 1BALCI M., BABANLI A. (2023). INVESTIGATION OF INTRABAND OPTICAL TRANSITIONS OF QUANTUM DOT WITH LENS GEOMETRIC WITH A DILUTED SEMI-MAGNETIC SEMICONDUCTOR STRUCTURE. EURO ASIA 11th INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED SCIENCES, Haziran 22-23, NEVŞEHİR.
      • 2BALCI M., BABANLI A. (2023). SEYRELTİLMİŞ YARIMANYETİK YARIİLETKEN YAPISINA SAHİP ELİPSOİT GEOMETRİLİ DÜŞÜK BOYUTLU KUANTUM SİSTEMİNİN ELEKTRON ENERJİ DURUMUNUN DIŞ PARAMETRELER GÖRE DEĞİŞİMİNİN ARAŞTIRILMASI . EURO ASIA 11th INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED SCIENCES, Mayıs 27-28, ANKARA.
        • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
        • 1BABANLI A., BALCI M. (2018). g-FACTOR OF ELECTRONS IN KANE TYPE SEMICONDUCTORS IN THE PRESENCE OF SMOOTH INHOMOGENEOUS MAGNETIC FIELDS. Türkiye Fizik Derneği Bodrum 2018, Eylül 5, MUĞLA.
        • 2BABANLI A., BALCI M. (2018). ON THE SOLUTION OF A "2D COULOMB + AHARONOV-BOHM" PROBLEM IN DILUTED MAGNETIC SEMICONDUCTORS. Türkiye Fizik Derneği Bodrum 2018, Eylül 5, MUĞLA.
        • 3BABANLI A., BALCI M. (2011). Kane tipi yarıiletken kuantum noktalarında yük taşıyıcıların enerji spektrumları. Türkiye Fizik Derneği Bodrum 2011, Eylül 6, MUĞLA.
          • Ulusal toplantıda poster, sözlü sunum ve gösterim
          • 1BABANLI A., BALCI M. (2010). GaAs tipi yarıiletken küresel kuantum noktalarında yük taşıyıcılarının enerji spektrumları. ADIM FİZİK GÜNLERİ-I, Mayıs 21, AFYON, 116-116.
            • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
            • 12064YL 09, DİĞER, Tamamlandı.
              • Akademik Görevler
              • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Senirkent Meslek Yüksekokulu/Tıbbi Hizmetler Ve Teknikler Bölümü/Optisyenlik Pr./ Öğretim Görevlisi (2018-...)
              • 2Süleyman Demirel Üniversitesi/Senirkent Meslek Yüksekokulu/Tıbbi Hizmetler Ve Teknikler Bölümü/Optisyenlik Pr./ Öğretim Görevlisi (2013-...)
              • 3İnönü Üniversitesi/Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu/Tıbbi Hizmetler Ve Teknikler Bölümü/Optisyenlik Pr./ Öğretim Görevlisi (2011-2013)