Yaşar Kemal ERDOĞAN
Kişisel Web Sayfası https://orcid.org/0000-0002-5662-5398
Yöksis AkademikYöksis akademik
Lisans ERCİYES ÜNİVERSİTESİ BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ 27.6.2014
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) 19.7.2017
Doktora
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1Piszczek P., Radtke A., Ehlert M., Jdrzejewski T., Sznarkowska A., Sadowska B., Bartmaski M., ERDOĞAN Y. K., ERCAN B., Jedrzejczyk W. (2020). Comprehensive Evaluation of the Biological Properties of Surface-Modified Titanium Alloy Implants. Journal of Clinical Medicine, 9, 342.
  • 2BAYRAKLI İ., ERDOĞAN Y. K. (2018). Photo-acoustic sensor based on an inexpensive piezoelectric film transducer and an amplitude-stabilized single-mode external cavity diode laser for in-vitro measurements of glucose concentration. OPTICS AND LASER TECHNOLOGY, 102, 180-183.
    • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
    • 1ERDOĞAN Y. K., ERCAN B. (2021). Anodization of 316L stainless steel for implant applications. 20. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresi, Haziran 10.
    • 2ERDOĞAN Y. K., ERCAN B. (2019). Fabrication and Characterization of Nanostructure on 316L Stainless Steel via Anodization. NANOTR15, Kasım 3-6.
    • 3BAYRAKLI İ., ERDOĞAN Y. K. (2017). Breath analysis using photo-acoustic sensors. 3rd International Conference on Engineering and Natural Sciences, Mayıs 3-7.
    • 4ERDOĞAN Y. K., BAYRAKLI İ. (2017). Non-invasive Glucose detection using biomedical photo-acoustic sensor. 3rd International Conference on Engineering and Natural Sciences, Mayıs 3-7.
    • 5TÜRKER G. F., KÜÇÜKÖNER E. M., ERDOĞAN Y. K. (2017). Evaluation of V2V Communication Systems. INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES, Mayıs 3-7.
      • Uluslararası toplantıda poster, sözlü sunum ile gösterimleri
      • 1ERDOĞAN Y. K., ERCAN B. (2019). Enhance Osteoblast Functions on Nanofeatured 316L Stainless Steel. 24. Uluslararası Biyomedikal Bilim ve Teknoloji Sempozyumu (BIOMED), Ekim 17-20.
        • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
        • 1BİNGÖL O., ERDOĞAN Y. K., Karagöz E., Aydın S. (2016). Smart Devices Based Remote Patient Monitoring System. 3th International Conference on Advanced Technology & Sciences (ICAT’16), Eylül 1-3, Konya, 1338-1341.
          • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeks ve özler tarafından taranan dergilerde editörlük
          • 1UĞUR Ş. S., KÖSEOĞLU H., COŞKUN Y., ÜSTÜN Z., DURAN R. E., AKLEYLEK S., YAYLA O., OĞUZ H., ESENCAN T. B., GAZELOĞLU C., DEMİRCİ T., BERBER F. S., ERZURUMLU Y., ERİŞKİN E., DELİKANLI N. E., ÖNDER S., ERDOĞAN Y. K. (2020). Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi. Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi.
            • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
            • 1Ortopedi uygulamaları için nanoyapılı 316L paslanmaz çelik üretimi, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 2021, Tamamlandı.
            • 2Girişimsel olmayan glikoz anazleri için biyomedikal foto-akustik sensörün tasarımı ve geliştirilmesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 2017, Tamamlandı.
            • 3Girişimsel olmayan glikoz analizleri için biyomedikal foto-akustik sensörün tasarımı ve geliştirilmesi, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 2017, Tamamlandı.
              • Akademik Görevler
              • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Teknoloji Fakültesi/Biyomedikal Mühendisliği Bölümü/Biyomedikal Mühendisliği Anabilim Dalı/ Araştırma Görevlisi (2018-...)
              • 2Orta Doğu Teknik Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Biyomedikal Mühendisliği (Yl) (Tezli)/ Araştırma Görevlisi (2018-...)
              • 3Süleyman Demirel Üniversitesi/Teknoloji Fakültesi/Biyomedikal Mühendisliği Bölümü/Biyomedikal Mühendisliği Anabilim Dalı/ Araştırma Görevlisi (2015-2018)