Ali Nadi KAPLAN
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ 25.6.2013
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ 24.6.2015
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ (DR) 18.5.2021
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1ALKAN Ç. M., KAPLAN A. N., SÜZEN A. A. (2021). Experimental and DBN-Based Neural Network Extraction of Radiation Attenuation Coefficient of Dry Mixture Shotcrete Produced Using Different Additives. Radiation Physics and Chemistry, 188, 1-13.https://doi.org/10.1016/j.radphyschem.2021.109636
    • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Ulusal dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
    • 1KAPLAN A. N., ÖZEL C. (2021). Perlit ve Pomza Agregalı Polimer Betonların Radyasyon Zırhlama Performanslarının Araştırılması. Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen Dergisi, 16, 287-300.
    • 2AVEY A., MECİTOĞLU Z., ÖZYİĞİT P., TAŞKIN M., PINARLIK M., KAPLAN A. N. (2015). Fonksiyonel Değişimli Malzemelerle Kaplı Seramik Silindirik Panelin Titreşim Analizi. Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 18, 117-122.
      • Ulusal Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, kitap kritiği, yorum, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
      • 1ÖZEL C., KAPLAN A. N. (2017). Kendiliğinden Yerleşen Beton Özellikleri Üzerinde Agrega Özelliklerinin Etkisi. Uluslararası Sürdürülebilir Mühendislik ve Teknoloji Dergisi (USMTD), 1, 1-6.
        • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
        • 1ÖZEL C., KAPLAN A. N. (2018). Investigation of Radiation Effects on Polymer ConcretesDesigned with Different Aggregates. 4th International Conference on Theoretical and Experimental Studies inNuclear Applications and Technology, Nisan 20-22, 170-172.
        • 2ÖZDOĞAN H., KAPLAN A. N., ŞEKERCİ M., KAPLAN A. (2018). Comparison of stopping power calculations for magnetite andordinary concrete. 4th International Conference on Theoretical and Experimental Studies in Nuclear Applications and Technology, Nisan 20-22.
        • 3ÖZDOĞAN H., KAPLAN A., ŞEKERCİ M., KAPLAN A. N. (2018). Comparison of penetrating distance calculations for magnetiteand ordinary concrete. 4th International Conference on Theoretical and Experimental Studies in Nuclear Applications and Technology, Nisan 20-22.
        • 4KAPLAN A. N., ÖZEL C., ŞEKERCİ M., ÖZDOĞAN H. (2018). Proton and alpha radiation effects on hematite aggregatedpolymer concretes by using GEANT4. 4th International Conference on Theoretical and Experimental Studies in Nuclear Applications and Technology, Nisan 20-22.
        • 5KAPLAN A. N., ŞEKERCİ M., ÇAPALI V. (2017). Investigation of Proton and Alpha Radiation Effects on Polymer Concrete by Using Geant4. 12th International Conference on Interaction of Radiation with Solids (IRS-2017), Eylül 19-22, Minsk, 98-100.
        • 6AVEY A., DENİZ A., ÖZYİĞİT P., OSMANÇELEBİOĞLU E., PINARLIK M., TAŞKIN M., KAPLAN A. N. (2014). The Stability of Cylindrical Shells With Exponentially Graded Coatings Subjected to Lateral Pressure.. International Civil Engineering Architecture Symposium for Academicians, Mayıs 17-20.
        • 7AVEY A., MECİTOĞLU Z., ÖZYİĞİT P., TAŞKIN M., PINARLIK M., KAPLAN A. N. (2014). Vibration Analysis of Ceramic Cylindrical Panels coated with Functional Gradient Materials.. VII. Internationally Participated National Biomechanics Congress, Mayıs 16-18.
          • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
          • 1AVEY A., KAPLAN A. N. (2016). Fonksiyonel Derecelendirilmiş Kaplamalar ile Kaplı Sandviç Silindirik Kabuğun Kayma Deformasyonlu Kabuk Teorisine Dayali Stabilite Probleminin Çözümü.. IV. International Scientific Conference of Young Researchers, Nisan 29-30.
            • Ulusal toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
            • 1AVEY A., DENİZ A., ÖZYİĞİT P., OSMANÇELEBİOĞLU E., KAPLAN A. N., DENİZ Y. (2015). Kayma Gerilmeleri İçeren FDM Çekirdeğe Sahip Sandviç Silindirik Kabukların Eksenel Basınç Yükü Etkisi Altında Stabilitesi.. 19. Ulusal Mekanik Kongresi, Ağustos 24-28.
            • 2AVEY A., TAŞKIN M., ŞAYEV Z. Ş., KAPLAN A. N. (2014). Süpersonik Gaz Akımında Fonksiyonel Değişimli Malzeme İle Kaplı Silindirik Panelin Stabilitesi.. V. Ulusal Havacılık ve Uzay Konferansı, Eylül 8-10.
              • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
              • 1Kayma Deformasyonlu Kabuk Teorisi (KDKT) Kullanarak Fonksiyonel Değişimli Malzemelerle (FDM’ler) Kaplı Sandviç Kabukların Hidrostatik Dış Basınç Yükü Etkisi Altında Stabilite ve Serbest Titreşim Davranışlarının İncelenmesi., Süleyman Demirel Üniversitesi, -Tübitak 1001, 2016, Tamamlandı.
                • Akademik Görevler
                • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Teknoloji Fakültesi/İnşaat Mühendisliği Bölümü/Yapı Malzemeleri Anabilim Dalı/ Araştırma Görevlisi (2018-...)
                • 2Süleyman Demirel Üniversitesi/Teknoloji Fakültesi/İnşaat Mühendisliği Bölümü/ Araştırma Görevlisi (2016-2018)
                  • Kamu ve özel kurum ve kuruluşlarda görev yada katkı