Serpil ÇELİK TOKER
E-Posta serpilcelik@isparta.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 15.7.2014
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) 25.6.2018
Doktora
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Ulusal dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1ÇELİK S., KABUL A. (2019). Energy And Exergy Analysis of Organic Rankine Cycle with Parabolic Solar Collectors. Pamukkale University Journal of Engineering Sciences, 25, 410-416.https://doi.org/10.5505/pajes.2018.70707
    • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
    • 1ÇELİK T. S., SOYTÜRK G., KIZILKAN Ö. (2021). Performance Analysis of PTSC Driven sCO2 Closed Brayton Cycle Integrated with an Organic Rankine Cycle and Absorption Refrigeration System. 23rd Congress on Thermal Science and Technology with International Participation (ULIBTK-2021), Eylül 8-10, Gaziantep.
    • 2SOYTÜRK G., ÇELİK T. S., YAMAGUCHI H., KIZILKAN Ö. (2021). Comparative Performance Assessment of an Organic Rankine Cycle Driven by Evacuated U-Tube Solar Collectors. 23rd Congress on Thermal Science and Technology with International Participation (ULIBTK-2021), Eylül 8-10, Gaziantep.
    • 3ÇELİK T. S., SOYTÜRK G., YAMAGUCHI H., KIZILKAN Ö. (2021). Thermodynamic Assessment of Solar-Driven Rankine Cycle for Supercritical Working Fluids. International Conferences on Science and Technology (ICONST-2021), Eylül 8-10, Budva.
    • 4SOYTÜRK G., ÇELİK T. S., KIZILKAN Ö. (2021). Comparative Thermodynamic Investigation of Ground Coupled Refrigeration System for Supercritical Refrigerants. International Conferences on Science and Technology (ICONST-2021), Eylül 8-10, Budva.
    • 5ÇELİK T. S., SOYTÜRK G., KIZILKAN Ö. (2021). Development of Sustainable Multigeneration System with Recompression sCO2 Brayton Cycle for Hydrogen Production. 5th International Hydrogen Technologies Congress (IHTEC-2021), May 26-28, 2021, Mayıs 26-28, Niğde.
    • 6SOYTÜRK G., ÇELİK T. S., KIZILKAN Ö. (2021). Proposal of an Ocean Thermal Energy Conversion Based Subcritical CO2 Power Cycle for Clean Hydrogen Production. 5th International Hydrogen Technologies Congress (IHTEC-2021), May 26-28, 2021, Mayıs 26-28, Niğde.
    • 7SOYTÜRK G., ÇELİK T. S., KIZILKAN Ö. (2021). Design and Analysis of Evacuated Tube Solar Collector Integrated Supercritical Brayton Cycle for Low Temperature Applications. 5th International Anatolian Energy Symposium, Mart 24, Trabzon.
    • 8ÇELİK T. S., SOYTÜRK G., KIZILKAN Ö. (2021). Turkey’s Pumped Hydro Storage Status: Current Scheme and Potential. 5th International Anatolian Energy Symposium, Mart 24-26, Trabzon.
    • 9ÇELİK S., KABUL A., SELBAŞ R. (2019). Investigation of the Availability of Electricity, Heating and Cooling Requirements of a House with a Parabolic Solar Collector System. International Conference on Energy and Sustainable Built Enviroment, Haziran 19-20, İstanbul, 33-34.
    • 10ÇELİK S., KABUL A., SELBAŞ R. (2018). Investigation of the Feasibility of Electricity and Heating Requirement for a House in Isparta Conditions with a Parabolic Solar Collector System. International Conference on Science and Technolgy (ICONST), Ekim 5-9, Prizen, 908-918.
      • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
      • 1ÇELİK S., KABUL A. (2017). Bir Evin Elektrik ve Isıtma İhtiyaçlarının GüneşEnerjisinden Karşılanabilirliliğinin Araştırılması. 1st International Conference on Energy Systems Engineering, Ekim 2-4, 72.
        • Akademik Görevler
        • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Teknoloji Fakültesi/Makine Mühendisliği Bölümü/Termodinamik Anabilim Dalı/ Araştırma Görevlisi (2016-...)