Tuna Emre KÖKLÜ
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
Lisans GAZİ ÜNİVERSİTESİ KAMU YÖNETİMİ 6.7.2009
Yüksek Lisans MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ KAMU YÖNETİMİ (YL) (TEZLİ) 20.1.2016
Doktora
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1KÖKLÜ T. E., CANSEVER N., KİRİŞ H. M. (2017). Yerel Siyaset Alanı ve Araştırmaları: Isparta’dan Bir Bakış. Çağdaş Yerel Yönetimler, 26, 49-73.
  • 2KÖKLÜ T. E., GÜL H. (2017). TÜRKİYE’DE MAHALLE MUHTARLIĞININ DÖNÜŞÜMÜ VE YENİ MUHTARLIKALGISI. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, , 719-733.
    • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Ulusal dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
    • 1KİRİŞ H. M., KÖKLÜ T. E. (2012). Bir Kıyı Şeridi Seçim Bölgesi Olarak Muğla da Siyasal Gelenekler ve Yeni Yönelimler. Hukuk ve İktisat Araştırmaları Dergisi, 4, 31-40.
      • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
      • 1KÖKLÜ T. E., EFE S. (2018). TÜRKİYE’DE YAŞANAN YEREL YÖNETİMLERDE REFORM SÜRECİNDE MAHALLE OLGUSU VE DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ. 8th International Conference of Strategic Research on Scientific Studies and Education (ICoSReSSE), Mayıs 11-13, VİYANA.
      • 2CANSEVER N., KÖKLÜ T. E. (2017). GELECEĞİN DÜNYASINDA DOĞRUDAN DEMOKRASİ MÜMKÜN MÜ?. Dijital Çağda Kamu Yönetimi ve Politikaları, 15. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu, Kasım 1-4, Isparta, 460-462.
      • 3KÖKLÜ T. E., GÜL H. (2017). Türkiye de Mahalle Muhtarlığının Değişen ve Dönüşen Algısı. 14. ULUSLARARASI KAMU YÖNETİMİ FORUMU (KAYFOR14) VAN, Nisan 27-29, VAN.
      • 4KÖKLÜ T. E., KİRİŞ H. M. (2016). TÜRKİYE’DE DÖRT SEÇİM BOYUNCA DEĞİŞENLER VE AYNI KALANLAR: İLLER BAZINDA BİR KARŞILAŞTIRMA. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi: Yeni Bölgesel Vizyonlar, Eylül 28-30, BAKÜ.
        • Ulusal toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
        • 1KİRİŞ H. M., KÖKLÜ T. E. (2016). SARI İLLER vs KIRMIZI İLLER: TÜRK SEÇİM COĞRAFYASINDA AK PARTİ – CHP İLİŞKİSİ. 16. Ulusal Bölge Bilimi ve Bölge Planlama Kongresi, Aralık 1-2, ISPARTA.
        • 2KÖKLÜ T. E. (2011). TÜRKİYE’DE 2011 SEÇİMLERİNE DOĞRU SİYASAL SÖYLEMLERİN İÇERİĞİ ÜZERİNDEN YARININ SİYASETİNE YÖNELİK FUTURİSTİK ÇIKARIMLAR. 8. Ulusal Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğrencileri kongresi, Mayıs 12-14, UŞAK.
          • Ulusal toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
          • 1NEGİZ N., KİRİŞ H. M., YEMEN A., KÖKLÜ T. E. (2014). Temsilde Cinsiyet Degiskeni: Aydın ve Mugla Incelemesi. KAMU YÖNETIMI FORUMU KAYFOR - 12, Eylül 12-14.
            • Alanında ulusal yayımlanan dergi, kitap, çeviri kitap dışındaki yayınlarda yardımcı veya konuk editörlük
            • 1 (2011). Politika Tasarım Bülteni. ISPARTA, SDÜ.
              • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
              • 1Temsilde Cinsiyet Değişkeni: Temsilci Ve Seçmenler Kapsamında Aydın Ve Muğla Büyükşehir Belediyelerinde Çok Boyutlu Karşılaştırma, Süleyman Demirel Üniversitesi, TÜBİTAK PROJESİ, 2015, Tamamlandı.
                • Akademik Görevler
                • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Gönen Meslek Yüksekokulu/Yönetim Ve Organizasyon Bölümü/Yerel Yönetimler Pr./ Öğretim Görevlisi (2017-...)
                • 2Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi/Sosyal Bilimler Enstitüsü/Kamu Yönetimi Anabilim Dalı/ Araştırma Görevlisi (2012-2015)
                  • İdari Görevler