Feyzanur ALKAN
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÖNETİMİ 24.8.2014
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÖNETİMİ (YL) 13.7.2016
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KURUMLARI YÖNETİMİ (DR) 29.7.2020
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• Ulusal toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1ALKAN F., ERDEM R. (2016). Mutluluk İle Algılanan Sağlık Arasındaki İlişkinin İncelenmesi. 10. SAĞLIK VE HASTANE İDARESİ KONGRESİ, Aralık 1-3.
  • 2ALKAN A., ALKAN F., ERDEM R. (2016). Türkiye’de Sağlık Yönetimi Eğitimine Dair Genel Bir Değerlendirme. 10. Sağlık ve Hastane İdaresi Kongresi, Aralık 1-3, ankara.
    • Ulusal kuruluşlarca desteklenen proje yürütücülüğü
    • 1TÜRKİYE’xxDE SAĞLIK YÖNETİMİBÖLÜMLERİNDE ÇALIŞAN ÖĞRETİMELEMANLARININ EĞİTİM ALT YAPILARININİNCELENMESİ, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Diğer (Ulusal), 2013, Tamamlandı.