Hande VAROL MOROVA
Yöksis AkademikYöksis akademik
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 1.7.2014
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ 6.6.2016
Yüksek Lisans İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ (DİĞER KARMA) (YL) 21.6.2019
Doktora
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• Akademik Görevler
  • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Teknoloji Fakültesi/İnşaat Mühendisliği Bölümü/Ulaştırma Anabilim Dalı/ Araştırma Görevlisi (2018-...)
  • 2Süleyman Demirel Üniversitesi/Teknoloji Fakültesi/İnşaat Mühendisliği Bölümü/Ulaştırma Anabilim Dalı/ Araştırma Görevlisi (2017-2018)
  • 3Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi/Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi/Ulaştırma Ve Lojistik Bölümü/ Araştırma Görevlisi (2016-2017)