Cihat ERDOĞAN
E-Posta cihaterdogan@isparta.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
Lisans KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 30.6.2006
Yüksek Lisans TRAKYA ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) 13.7.2012
Doktora YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (DR) 25.6.2018
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1Imperial R., Ahmed Z., Toor O. M., ERDOĞAN C., Khaliq A., Case P., Kennedy K., James C., Cummings L. S., Melton N., Raza S., DİRİ B., Mohammad R., El R. B., Pluard T., Hussain A., Subramanian J., Ashiq M. (2018). Comparative proteogenomic analysis of right-sided colon cancer, left-sided colon cancer and rectal cancer reveals distinct mutational profiles. Molecular Cancer, 17.https://doi.org/10.1186/s12943-018-0923-9
  • 2ERDOĞAN C., KURT Z., DİRİ B. (2017). Estimation of the proteomic cancer co-expression sub networks by using association estimators. PLOS ONE, 12, 188016.https://doi.org/10.1371/journal.pone.0188016
    • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Ulusal dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
    • 1UZUN E., BULUŞ H. N., ERDOĞAN C. (2018). Veritabanı Tasarımının Yazılım Performansına Etkisi: Normalizasyona karşı Denormalizasyon. Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 22, 887-895.https://doi.org/10.19113/sdufbed.02548
      • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
      • 1BULUŞ H. N., ERDOĞAN C., DİRİ B. (2016). METİN VERİLERDE DİZGİ EŞLEME VE SIKIŞTIRILMIŞ DİZGİ EŞLEME İŞLEMLERİ ARASINDAKİ PERFORMANS FARKLARININ İNCELENMESİ. Electronic Journal of Vocational Colleges, 6, 60-76.
      • 2UZUN E., ERDOĞAN C., SAYGILI A. (2016). HİYERARŞİK KÜMELEME MODELİ KULLANAN WEB TABANLI BİR ÖDEV DEĞERLENDİRME SİSTEMİ. Electronic Journal of Vocational Colleges, 6, 87-98.
        • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
        • 1ERDOĞAN C., KURT Y. Z., DİRİ B. (2019). The Co-expression measures’xx Effect on the Integration of Proteomic and Gene Expression Data for Gene Regulatory Network Inference Methods. 2nd International Conference on Mathematical Advances and Applications, Mayıs 3-5, İstanbul, 26-26.
        • 2ERDOĞAN C., KURT Z., DİRİ B. (2017). An Analysis of the Association Estimators in Biological Network Inference Algorithms on Glioblastoma Multiforme Proteomic Data. International Conference on Applied Analysis and Mathematical Modeling, Temmuz 3-7, İSTANBUL, 54-54.
          • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
          • 1ERDOĞAN C., KURT Z., DİRİ B. (2017). Investigation of association estimators in network inference algorithms on breast cancer proteomic data. 2017 25th Signal Processing and Communications Applications Conference (SIU), Mayıs 15-18, Antalya, Turkey.
          • 2UZUN E., BULUŞ H. N., ERDOĞAN C., KAYA H. (2016). İlişkisel Veritabanlarında Denormalizasyon Etkisi Bir Anket Uygulaması. Uluslararası Bilgi​sayar Bilimleri ve Mühendisliği ​Konferansı (UBMK 2016), Ekim 20-23, 111-117.
          • 3ERDOĞAN C., BULUŞ H. N., DİRİ B. (2013). Analyzing the performance differences between pattern matching and compressed pattern matching on texts. International Conference on Electronics Computer and Computation, Kasım 7-9, Ankara.
            • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
            • 1Namık Kemal Üniversitesi N K Ü Çorlu Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Destekli Tasarım Laboratuvarı Kurulması, Namık Kemal Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 2016, Tamamlandı.
            • 2Akıllı Ders Yönetim Sistemi ile Programlama Ödevleri için İntihal Tespiti Uygulaması, Namık Kemal Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 2015, Tamamlandı.
              • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan Uluslararası dergilerde hakemlik
              • 1IETE Journal of Research, SCI-Expanded, İNGİLTERE, 2017.
              • 2IEEE Access, SCI-Expanded, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 2017.
                • Akademik Görevler
                • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Atabey Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Teknolojileri Bölümü/Bilgisayar Programcılığı Pr./ Doktor Öğretim Üyesi (2019-...)
                • 2Namık Kemal Üniversitesi/Çorlu Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği Bölümü/Bilgisayar Yazılımı Anabilim Dalı/ Araştırma Görevlisi (2009-2019)
                  • İdari Görevler