KİŞİSEL BİLGİLER
Arif ÇETİN
Adı Soyadı Öğr. Gör. Arif ÇETİN
Birimi Yalvaç Meslek Yüksekokulu
Bölüm Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanlığı
Ana Bilim Dalı Aşçılık
Telefon
E-Posta arifcetin@isparta.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ 29.7.2013
Yüksek Lisans
Doktora
YAYINLAR
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

  • Alanında, uluslararası yayınlanan özgün bilimsel kitapta bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1ÇETİN A. (2022). Dünyanın 7 Kıtasında Sokak Lezzetleri: Gördüm, Duydum, Okudum, Yaptım, Biliyorum.. Ankara, (pp. 1-19). Akademisyen Yayınevi.
  • 2ÇETİN A. (2019). Türkiye’nin Yöresel Lezzetlerine Bakış. SRA Academic Publishing.
    • Alanında uluslararası yayımlanan kitaplarda yardımcı veya konuk editörlük
    • 1KALKAN G., ÇETİN A. (2019). Türkiye’ nin Yöresel Lezzetlerine Bakış. SRA.
      • Alanında uluslararası yayımlanan kitap editörlüğü
      • 1KALKAN G., ÇETİN A. (2019). Türkiye’nin Yöresel Lezzetlerine Bakış. SRA Academic Publishing.
        • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
        • 1Düğmeli Evlerde Ekoturizm, Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç), 2022, Tamamlandı.
          • Akademik Görevler
          • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Yalvaç Meslek Yüksekokulu/Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü/Aşçılık Pr./ Öğretim Görevlisi (2019-...)
            • İdari Görevler
            • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı (2022-...)
            • 2Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Arş. Uyg. Merkezi Müdür Yardımcısı (2021-...)
              • Verdiği Dersler
              • 1Hijyen Sanitasyon
              • 2Menü Planlama
              • 3Mutfak Çeşitleri
              • 4Mutfak Ürünleri
              • 5Mutfakta Kalite Yönetimi
              • 6Pastane Ürünleri
              • 7Pişirme Yöntemleri I
              • 8Pişirme Yöntemleri Iı
              • 9Soğuk Mutfak
              • 10Soslar
              • 11Yöresel Mutfaklar