Derya TANER
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ 12.9.2003
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MALİYE (YL) (TEZLİ) 17.8.2006
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KAMU YÖNETİMİ (DR) 28.2.2018
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1TANER D., NEGİZ N. (2018). Kamu İdarelerinde Esnek Çalışma Saatleri Uygulaması Üzerine Bir İnceleme. Süleyman Demirel Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 23, 1131-1152.
  • 2TANER D., NEGİZ N. (2018). Kamu İdarelerinde Esnek Çalışmaya Dair Kavramsal Bir Çerçeve. Süleyman Demirel Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 32, 557-585.
    • Akademik Görevler
    • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Gönen Meslek Yüksekokulu/Yönetim Ve Organizasyon Bölümü/ Doktor Öğretim Üyesi (2019-...)
      • İdari Görevler
      • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Gönen Meslek Yüksekokulu Yönetim Ve Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi Pr. Farabi Koordinatörü (2019-...)