KİŞİSEL BİLGİLER
Fatih HERDEM
Adı Soyadı Öğr. Gör. Fatih HERDEM
Birimi Eğirdir Meslek Yüksekokulu
Bölüm Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanlığı
Ana Bilim Dalı Aşçılık
Telefon
E-Posta fatihherdem@isparta.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
ORCID ID0000-0001-5024-4167
Akademik Hesaplar
Google Scholar
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME PR. (AÇIKÖĞRETİM) 24.9.2018
Yüksek Lisans
Doktora
YAYINLAR
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

  • Alanında, uluslararası yayınlanan özgün bilimsel kitapta bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1HERDEM F. (2024). Soğuk Mezelere Sıcak Bir Bakış. ANKARA, (pp. 43-58). Detay Yayıncılık.
    • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
    • 1ERYILMAZ B. F., HERDEM F. (2022). Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Covid-19 Pandemisi Sürecinde Eğitim – Öğretim Yaşantıları: ISUBU Örneği. Yükseköğretim ve Bilim Dergisi, 12, 294-304.https://doi.org/10.5961/higheredusci.1037988
      • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
      • 1HERDEM F. (2024). THE EFFECT OF PURSE SEINE FISHING ON SEAFOOD NUTRITION IN TURKEY. 6th INTERNATIONAL LATIN AMERICAN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Şubat 1-3, HAVANA, 33-34.
        • Akademik Görevler
        • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Eğirdir Meslek Yüksekokulu/Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü/Aşçılık Pr./ Öğretim Görevlisi (2019-...)
          • Kamu ve özel kurum ve kuruluşlarda görev yada katkı
          • 1Avrasya Aşçılar Derneği (Yönetim Kurulu Üyesi) (2017-...)
            • Verdiği Dersler
            • 1Balık Yemekleri
            • 2Gösteri Servisi
            • 3Konukla İletişim
            • 4Mutfak Yönetimi
            • 5Pastacılık Ve Ekmekçilik
            • 6Soğuk Mutfak
            • 7Yiyecek İçecek Endüstrisinde Yeni Trendler
            • 8Yiyecek İçecek Servisi
            • 9Yöresel Mutfaklar
            • 10Ziyafet Mutfağı