Ali İhsan TEMURÇİN
Yöksis AkademikYöksis akademik
Lisans İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 15.9.1997
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İŞLETME (YL) (TEZSİZ) 22.2.2012
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ VE LİDERLİK (DİSİPLİNLERARASI) 30.6.2022
Doktora
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• Ulusal toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1TEMURÇİN A. İ., YILDIRIM A. (2021). Girişimci Liderlik Modeli: Şevket DEMİREL. İnsan Kaynakları Yönetiminde Güncel gelişmeler Çalıştayı, Aralık 30, ISPARTA.
  • 2ALTUNTEPE N., TEMURÇİN A. İ. (2021). İstihdam İçin Alternatif Bir Yaklaşım: Dirençli Kentler Isparta ve Karabük Kentleri Karşılaştırmalı Analizi . Türkiye Belediyeler Birliği 6. Ulusal Yerel Yönetim Sempozyumu "Dirençli Kentler", Ekim 25, Ankara.. 6. Ulusal Yerel Yönetim Sempozyumu "Dirençli Kentler", Ekim 25, ANKARA.
    • Akademik Görevler
    • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Gönen Meslek Yüksekokulu/Yönetim Ve Organizasyon Bölümü/Yerel Yönetimler Pr./ Öğretim Görevlisi (2019-...)