KİŞİSEL BİLGİLER
Taner TUNCER
Adı Soyadı Öğr. Gör. Taner TUNCER
Birimi Yalvaç Meslek Yüksekokulu
Bölüm Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanlığı
Ana Bilim Dalı Aşçılık
Telefon 2462147513
E-Posta tanertuncer@isparta.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK BÖLÜMÜ 29.6.2015
Yüksek Lisans BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE MIUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ) 29.7.2019
Doktora
YAYINLAR
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

  • Alanında, ulusal yayınlanan özgün bilimsel kitapta bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1ŞEYHANLIOĞLU H. Ö., TUNCER T., ERKEM M. N. (2021). MUTFAK YÖNETİMİ. Ankara, (pp. 109-124). Detay Yayıncılık.
    • Alanında, ulusal yayınlanan diğer tür kitaplarda bölüm ve ünite yazarlığı
    • 1TUNCER T. (2017). Bolu ve Mutfak Kültürü. Bolu, (pp. 185-225). Bolu Halk Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi.
    • 2TUNCER T. (2017). Bolu ve Mutfak Kültürü. Bolu, (pp. 290-323). Bolu Halk Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi.
      • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Ulusal dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
      • 1TUNCER T., AKOĞLU A. (2020). Food safety knowledge of food handlers working in hotel kitchens in Turkey. Food and Health, 6, 77-89.
        • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
        • 1AKOĞLU A., TUNCER T. (2017). The level of food safety knowledge of gastronomy and culinary arts students in Turkey. International Journal of Agriculture, Environment and Bioresearch, 2, 80-92.
          • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
          • 1TUNCER T., AKOĞLU A. (2017). The Knowledge Level of Food Safety of Gastronomy and Culinary Arts Students. International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, Mayıs 15-17, 355.
            • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
            • 1Bolu ve Mutfak Kültürü, Bursa Uludağ Üniversitesi, Özel Kuruluşlar, 2017, Tamamlandı.
            • 2Bolu Bağışçılar Vakfı (STK) ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi, “Coğrafyası, Tarihi, İklimi, Ekonomisi ve Geçiş Dönemleriyle Bolu Mutfak Kültürünün Araştırılması”., Bursa Uludağ Üniversitesi, Özel Kuruluşlar, 2017, Tamamlandı.
            • 3Bolu Bağışçılar Vakfı (STK) ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi, “Coğrafyası, Tarihi, İklimi, Ekonomisi ve Geçiş Dönemleriyle Bolu Mutfak Kültürünün Araştırılması”. Emre ÖZTÜRK: Araştırmacı., Beykent Üniversitesi, Özel Kuruluşlar, 2017, Tamamlandı.
            • 4Bolu ve Mutfak Kültürü, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Özel Kuruluşlar, 2017, Tamamlandı.
              • Akademik Görevler
              • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Yalvaç Meslek Yüksekokulu/Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü/Aşçılık Pr./ Öğretim Görevlisi (2022-...)
              • 2Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi/Doğubayazıt Ahmed-İ Hani Meslek Yüksekokulu/Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü/Aşçılık Pr./ Öğretim Görevlisi (2016-2022)
                • İdari Görevler
                • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Program Başkanı (2024-...)
                • 2Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Bölüm Başkanı (2023-2024)
                • 3Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Program Başkanı (2022-2024)
                • 4Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Bölüm Başkan Yardımcısı (2022-2023)
                • 5Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Program Başkanı (2022-2024)
                • 6Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı (2019-2020)
                • 7Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı (2017-2017)
                • 8Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı (2016-2017)
                • 9Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Bölüm Başkanı (2016-2017)
                  • Verdiği Dersler
                  • 1Dış Ticaret İşlemleri Muhasebesi
                  • 2Dünya Mutfağı
                  • 3Genel Muhasebe
                  • 4Genel Turizm
                  • 5Gıda Teknolojisi
                  • 6İçecekler Ve Miksoloji
                  • 7İş Ve Sosyal Güvenlik Hukuku
                  • 8İşletme Yönetimi I
                  • 9Mesleki Etik Ve Örnek Olaylar
                  • 10Mesleki İngilizce I
                  • 11Mesleki Matematik
                  • 12Mesleki Yabancı Dil I
                  • 13Mesleki Yabancı Dil Iı
                  • 14Mutfak Sanatlarına Giriş
                  • 15Mutfak Uygulamalarına Giriş
                  • 16Pasta Ve Tatlı Teknikleri
                  • 17Pastane Ürünleri
                  • 18Soğuk Mutfak
                  • 19Temel Hukuk
                  • 20Temel Pişirme Yöntemleri I
                  • 21Temel Pişirme Yöntemleri Iı
                  • 22Ticaret Hukuku
                  • 23Ticari Matematik
                  • 24Yiyecek İçecek Endüstrisinde Yeni Trendler
                  • 25Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
                  • 26Yiyecek İçecek Servisi
                  • 27Yiyecek Ve İçecek İşletmelerinde Bilgi Teknolojileri
                  • 28Yöresel Mutfaklar
                  • 29Yöresel Türk Mutfağı Uygulamaları
                  • 30Ziyafet Mutfağı