KİŞİSEL BİLGİLER
Ayşe Vildan PEPE
Adı Soyadı Arş. Gör. Ayşe Vildan PEPE
Birimi Ziraat Fakültesi
Bölüm Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanlığı
Ana Bilim Dalı Bahçe Bitkileri Anabilimdalı Başkanlığı
Telefon
E-Posta aysepepe@isparta.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ 2.6.2017
Yüksek Lisans SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BAHÇE BİTKİLERİ (YL) (TEZLİ) 26.6.2019
Doktora
YAYINLAR
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1YILDIRIM A. N., YILDIRIM F., Binici S., ÇELİK C., PEPE A. V., BAYRAM S. (2024). Bazı Avokado Çeşitlerinin Tohum, Meyve Eti ve Yapraklarındaki Fenolik Bileşenlerin İncelenmesi . Bahçe, 53, 221-227.https://doi.org/10.53471/bahce.1483129
  • 2YILDIRIM F., Binici S., PEPE A. V., ÇELİK C., YILDIRIM A. N. (2024). Oksalik asit Zerdali ve Myrobolan 29C Anaçlarına Aşılı ‘Perfect Red’ Kayısı Çeşidinde Hasat Öncesi Oksalik Asit Uygulamalarının Meyve İriliği ve Antioksidan Özellikleri Üzerine Etkisi. BAHÇE, 53, 29-34.https://doi.org/10.53471/bahce.1481795
  • 3PEPE A. V., YILDIRIM F., ÇELİK C., YILDIRIM A. N. (2024). Örtü Altında Yetiştirilen Bazı Maviyemiş Çeşitlerinin Farklı Hasat Tarihlerinde Meyve Kalite ve Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi . Bahçe, 53, 152-157.https://doi.org/10.53471/bahce.1482001
  • 4ÇELİK C., PEPE A. V. (2024). Determination of the Biochemical and Antioxidant Enzyme Activities of Rose Oil (Rosa damascena Mill.) Collected in Different Time Periods. Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences, 34, 452-461.https://doi.org/10.29133/yyutbd.1439906
  • 5PEPE A. V., YILDIRIM F., YILDIRIM A. N., ÇELİK C. (2023). Topraksız kültürde yetiştirilen bazı maviyemiş (Vaccinium corymbosum L.) çeşitlerinin meyve kalite ve antioksidan özelliklerinin belirlenmesi . Mustafa Kemal Üniversitesi tarım bilimleri dergisi (online), 28, 513-521.https://doi.org/10.37908/mkutbd.1280524
  • 6Binici S., PEPE A. V., ÇELİK C., YILDIRIM F., YILDIRIM A. N. (2022). Antalya Sera Koşullarında Yetiştirilen Farklı Passiflora Tür ve Genotiplerinin Pomolojik Ve Biyokimyasal İçeriklerinin Belirlenmesi. Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 19, 235-241.https://doi.org/10.25308/aduziraat.1131958
    • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Ulusal dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
    • 1ÇELİK C., PEPE A. V., YILDIRIM A. N., YILDIRIM F. (2024). Kırmızı Pitaya (Hylocereus polyrhizus) ve Beyaz Pitaya (Hylocereus undatus) Türlerinin Fenolik Bileşenlerinin Belirlenmesi. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 19, 48-54.
      • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
      • 1PEPE A. V., ÇELİK C., YILDIRIM F., YILDIRIM A. N. (2024). Comparing Physico-Chemical and Antioxidant Properties of White-Fleshed and Red-Fleshed Pitaya (Hylocereus spp.) Cultivars. Applied Fruit Science, 66, 1-6.https://doi.org/10.1007/s10341-024-01062-3
        • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
        • 1YILDIZ H., PEPE A. V., YILDIRIM F., ŞAN B. (2023). The Effect of Bap GA3 on in vitro seed germination of white-fleshed and red-fleshed pitaya (Hylocereus spp.) Species. 13. International conference on agriculture,animal sciences and rural development, Kasım 28, Uşak, 1809-1818.
          • Ulusal toplantıda poster, sözlü sunum ve gösterim
          • 1YILDIRIM F., Binici S., PEPE A. V., ÇELİK C., YILDIRIM A. N. (2023). Zerdali ve Myrobolan 29C Anaçlarına Aşılı ‘Perfect Red’ Kayısı Çeşidinde Hasat Öncesi Oksalik Asit Uygulamalarının Meyve İriliği ve Antioksidan Özellikleri Üzerine Etkileri. Türkiye VIII. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Eylül 26-29, Isparta, 116-116.
          • 2PEPE A. V., YILDIRIM F., ÇELİK C., YILDIRIM A. N. (2023). Örtü Altında Yetiştirilen Bazı Maviyemiş Çeşitlerinin Farklı Hasat Tarihlerinde Meyve Kalite ve Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi. Türkiye VIII. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Eylül 26-29, Isparta, 115-115.
          • 3YILDIRIM A. N., YILDIRIM F., Binici S., ÇELİK C., PEPE A. V. (2023). Bazı Avokado Çeşitlerinin Tohum, Meyve Eti ve Yapraklarındaki Fenolik Bileşenlerin İncelenmesi. Türkiye VIII. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Eylül 26-29, Isparta, 114-114.
            • Uluslararası toplantıda poster, sözlü sunum ile gösterimleri
            • 1PEPE A. V., AKIN A. (2018). Hafızali Üzüm Çeşidinde Farklı Dozlarda Hümik Madde Uygulamasının Verim ve Kalite Üzerine Etkileri. International Congress on Agriculture and Animal Sciences, Kasım 7, Alanya.
              • Akademik Görevler
              • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı/ Araştırma Görevlisi (2023-...)
                • İdari Görevler
                • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Bahçe Bitkileri Bölümü Ders Programı Koordinatörü (2023-...)
                • 2Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Kalite Komisyon Üyeliği (2023-...)