Tarık SÖYLEMİŞ
Lisans POLİS AKADEMİSİ POLİS AKADEMİSİ 23.6.1995
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KAMU YÖNETİMİ 27.7.2001
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KAMU YÖNETİMİ 18.12.2013
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• Alanında, ulusal yayımlanan kitapta bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1Nihat K., Atakan Y., Nibal T., Nursel Ç., Saruhan Ö. İ., Tarık S., Zekeriya A. (2010). Genel Hukuk Bilgisi. İstanbul, (pp. 117-136). Lisans Yayıncılık.
  • 2GÖKÇE M., AKBAŞ R., BAŞ Ü., SÖYLEMİŞ T., KARAMAN V. (2009). Kamu Özel Kesim Yapısı ve İlişkileri. İstanbul, (pp. 39-58). Lisans Yayıncılık.
  • 3Nihat K., Atakan Y., Nibal T., Saruhan Ö. İ., Tarık S., Zekeriya A. (2007). Genel Hukuk Bilgisi. İstanbul, (pp. 105-128). Lisans Yayıncılık.
    • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Ulusal dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
    • 1Faruk T., Meliha A. A., Abdurrahim A., Tarık S. (2012). 6352 Sayılı Kanunla Kurulan Özel Yetkili Bölge Ağır Ceza Mahkemelerinin Yapısı Yetkileri ve Uygulanacak Olan Soruşturma ve Kovuşturma Usulleri. Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi, 2, 1-50.
    • 2SÖYLEMİŞ T. (2011). Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Van Mechelen ve Diğerleri Hollanda Kararı Çeviri. Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi, 1, 159-185.
    • 3SÖYLEMİŞ T. (2008). Terörün Finansmanı ve Türkiye nin Ulusal ve Uluslararası Yükümlülükleri. Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi, 3, 165-200.
      • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
      • 1SÖYLEMİŞ T. (2007). Avrupa Güvenlik ve Savunma Politikası ve Üç Kritik Sınavı Makedonya Kongo ve Bosna Hersek Misyonları. Uluslararası Hukuk&Politika Dergisi, 3, 39-51.
        • Ulusal toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
        • 1SÖYLEMİŞ T. (2007). Terörle Mücadele Kanunu Çerçevesinde Müdafiin Yetkilerinin Kısıtlanması. Türk Ceza Kanunu, Ceza Muhakemesi Kanunu ve Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun İle İlgili Yuvarlak Masa Toplantısı, İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Mayıs 30, İstanbul.
          • Alanında ulusal yayımlanan kitap editörlüğü
          • 1SÖYLEMİŞ T., KURT N. (2016). Genel Hukuk. İstanbul, Lisans Yayıncılık.
          • 2SÖYLEMİŞ T. (2009). Kamu Özel Kesim Yapısı ve İlişkileri. İstanbul, Lisans Yayıncılık.
            • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
            • 1Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve Türk Hukukunda Terör Suçlarının Soruşturulmasında Gizli Soruşturma Tedbirleri, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 2012, Tamamlandı.
              • Akademik Görevler
              • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Isparta Meslek Yüksekokulu/Yönetim Ve Organizasyon Bölümü/ Doktor Öğretim Üyesi (2019-...)
              • 2Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Atabey Meslek Yüksekokulu/Muhasebe Ve Vergi Bölümü/ Öğretim Görevlisi (2005-2019)
                • İdari Görevler