Mehmet Anıl KÜÇÜKYAMAN
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ 29.6.2017
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ) 2.9.2019
Doktora
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

• SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1KÜÇÜKYAMAN M. A., ŞEN D. Ş. (2019). Otel mutfaklarının genel yapısının çalışan performansına etkisi. International Journal of Social Sciences and Education Research, 5, 485-501.
  • 2KÜÇÜKYAMAN M. A., ŞEN D. Ş., BULGAN G. (2018). Mutfak Şeflerinin Yöresel Ürünlere İlgisi: Isparta Örneği. Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, 2, 86-103.
    • Uluslararası Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, kitap kritiği, yorum, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
    • 1KÜÇÜKYAMAN M. A., ŞEN D. Ş. (2019). OTEL MUTFAK TASARIMININ ÇALIŞANLAR TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ. Uluslararası Küresel Turizm Araştırmaları Dergisi, 3, 125-139.
      • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
      • 1KÜÇÜKYAMAN M. A., ŞEN D. Ş., BULGAN G. (2018). ÖĞRENCİLERİN ÜNİVERSİTE YEMEKHANESİ HİZMETLERİNDEN MEMNUNİYET DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ. 2nd International Conference on New Approaches in Social Sciences and Humanities, Ekim 26-28, İstanbul, 607-618.
        • Akademik Görevler
        • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Isparta Meslek Yüksekokulu/Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü/Aşçılık Pr./ Öğretim Görevlisi (2020-...)
          • Verdiği Dersler
          • 1Dünya Mutfakları